Στο «μικροσκόπιο» της UEFA οι μεταγραφές της Παρί!

0

Όπως ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, ξεκινά έρευνα για την πρόσφατη μεταγραφική δραστηριότητα των Γάλλων, «φωτογραφίζοντας» τις πανάκριβες αποκτήσεις των Νεϊμάρ, Εμπαπέ!

Τρία χρόνια μετά -όταν και είχε τιμωρηθεί- η Παρί Σεν Ζερμέν μπαίνει ξανά στο «μικροσκόπιο» της UEFA!

Όπως αναμενόταν, λοιπόν, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου έκανε γνωστό πως ξεκινά έρευνα για την πρόσφατη μεταγραφική δραστηριότητα των Γάλλων.

Ουσιαστικά, δηλαδή, θα εξετάσει αν οι -απίστευτες- μεταγραφές των Νεϊμάρ και Εμπαπέ είναι μέσα στα πλαίσια του Financial Fair Play…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της UEFA:
«Η ομάδα έρευνας της UEFA για το Financial Fair Play έχει ξεκινήσει έρευνα για την Παρί Σεν Ζερμέν, με σκοπό να διαπιστωθεί αν υπάρχει παράβαση του κανονισμού. Η έρευνα θα επικεντρωθεί στη συμμόρφωση του συλλόγου υπό το πρίσμα της τελευταίας μεταγραφικής της δραστηριότητας.

Τους επόμενους μήνες το ελεγκτικό συμβούλιο της UEFA θα συνεδριάσει με σκοπό να αξιολογήσει όλα τα στοιχεία που θα μαζέψει για την υπόθεση. Θεωρούμε πως το FFP είναι ένας κρίσιμος μηχανισμός της ομοσπονδίας που διασφαλίζει την ομαλή οικονομική βιωσιμότητα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Δεν θα κάνουμε περαιτέρω σχόλια για το θέμα κατά τη διάρκεια της έρευνας».
Πηγή:www.sport-fm.gr

Leave a Reply