Στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα ο Γρηγόρης Πετράκος

0

Στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα, εντάχθηκε ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος αναλαμβάνοντας τη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα.

Ο Γρηγόρης Πετράκος σύντροφος της Θεοφανίας Παπαθωμά έχει απασχολήσει με τις τοποθετήσεις του για τον κορονοϊό και τα εμβόλια.

Εξαλλος ο “αρνητής” Γρηγόρης Πετράκος επιτίθεται στον Αρκά για τα εμβόλια – “Βρε κακομοίρη…”
“Ο γνωστός καλλιτέχνης Γρηγόρης Πετράκος, είναι από τους πρώτους στη χώρα μας που αντέδρασαν και φώναξαν δυνατά εναντίον των ακραίων, περιοριστικών μέτρων, των lockdown και της παράλογης και τυραννικής φυλάκισης των Ελλήνων, που ισοπέδωσε την οικονομία και τον πολιτισμό”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του κόμματος του Γιώργου Τράγκα “Ελεύθεροι Ανθρωποι”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κόμματος του Γιώργου Τράγκα

“Ο γνωστός καλλιτέχνης Γρηγόρης Πετράκος, είναι ένας ελεύθερος και δημοκρατικός άνθρωπος. Από τους πρώτους στη χώρα μας που αντέδρασαν και φώναξαν δυνατά εναντίον των ακραίων, περιοριστικών μέτρων, των lockdown και της παράλογης και τυραννικής φυλάκισης των Ελλήνων, που ισοπέδωσε την οικονομία και τον πολιτισμό.

Ήταν από τους πρώτους Έλληνες που με τεκμηριωμένα στοιχεία, με ορθό λόγο ανήρτησε στο διαδίκτυο βίντεο και δηλώσεις, αποδομώντας όλο το αφήγημα τη χυδαίας κυβερνητικής προπαγάνδας και των ελεγχόμενων πανελλαδικών καναλιών. Χωρίς φόβο μίλησε καθαρά, δηλώνοντας ευθέως την αντίδρασή του στον αυταρχισμό της εκτελεστικής εξουσίας ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Απάντηση