Στο φως ολόκληρο το πόρισμα Κορέα!

0

ImageHandler (5)

Μαρινάκης, Σαρρής, Κουρίδης είναι μερικά από τα ονόματα των κατηγορουμένων για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, που αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας ο ΣΚΑΪ, φέρνοντας παράλληλα στο φως ολόκληρο το πόρισμα 173 σελίδων του Κορέα. Ιδού το βίντεο!
Σε μία μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε ο ΣΚΑΪ και η εκπομπή «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαϊδη, όπου το βράδυ της Δευτέρας έφερε στο φως το πόρισμα του εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα! Είναι η πρώτη φορά που κατονομάζονται κατηγορούμενοι για την πολύκροτη υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, για λόγους δημοσίου συμφέροντος.

Παράλληλα στην ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμού δημοσιεύεται ολόκληρο το πόρισμα των 173 σελίδων και εκεί εμπεριέχονται όλοι οι διάλογοι με τα συνταρακτικά στοιχεία, στα οποία βασίστηκε ο Αριστείδης Κορέας προκειμένου να φτάσει στη δίωξη.

Στην εκπομπή ήταν παρών ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και αναφέρθηκε στις ποινές, οι οποίες μπορούν να επιβληθούν σε άτομα που είναι μέλη και αρηγοί της εγκληματικής οργάνωσης.

Το SDNA σέβεται το τεκμήριο αθωότητας των κατηγορουμένων, αλλά ως έχει υποχρέωση απέναντι στους αναγνώστες του μεταδίδει τα  βίντεο με το πιο καυτό απόσπασμα της εκπομπής του ΣΚΑΪ.

sdna.gr

Leave a Reply