Στο Frangelico ο Σταμάτης Γονίδης με το Χρήστο Χολίδη!

0

image

Τη χειμερινή σεζόν 2014-2015 συνεργασία έκπληξη, θα πραγματοποιηθεί στο νυχτερινό κέντρο του Frangelico. O μοναδικός Σταμάτης Γονίδης, συναντά τον αγαπητό στο κοινό Χρήστο Χολίδη και μας υπόσχονται μοναδικές βραδιές. Ο χειμώνας αυτός θα είναι ξεχωριστός για τους δυο καλλιτέχνες που συνεργάζονται για πρώτη φορά. Θα έχουμε λοιπόν, την ευκαιρία να απολαμβάνουμε το δίδυμο Γονίδης Χολίδης κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από το διαχρονικό χώρο της παραλιακής.
Ο ένας και μοναδικός Σταμάτης Γονίδης, που μεσουρανεί όλα αυτά τα χρόνια στις Αθηναϊκές και όχι μόνο πίστες, έρχεται και φέτος να εκπλήξει το κοινό του με μοναδικό τρόπο. Ο Σταμάτης θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στη σκηνή του Frangelico, πράγμα που τον κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο και ανυπόμονο. Εκτός από την ιδιαιτερότητα που έχει η χροιά της φωνής του, διακρίνεται για την ικανότητά του στην στιχουργική και την σύνθεση, έχοντας γράψει σπουδαία και διαχρονικά κομμάτια. Έχει αμέτρητες δισκογραφικές δουλειές και οι περισσότερες έχουν γίνει χρυσές και πλατινένιες. Έχει ερμηνεύσει πολλά τραγούδια που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από τον κόσμο, καθώς επίσης και τραγούδια που έχει χαρίσει σε άλλους ερμηνευτές. Η ευκολία στο να γράφει τραγούδια είναι στοιχείο μοναδικό πάνω του, ενώ οι ερμηνείες του πάντα ξεχωριστές.
Στα προγράμματα  του πάντοτε υπάρχει ποικιλία, καθώς έχει την ικανότητα να ερμηνεύει κάθε λογής τραγούδια και με αυτόν τον τρόπο να απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα γούστα. Έχει συνεργαστεί με όλους τους μεγάλους καλλιτέχνες, αλλά  και με καλλιτέχνες μικρότερης φήμης από τη δική του. Αριθμεί 30 χρόνια εμπειρίας στις πλάτες του,  διαθέτει άφθονο μουσικό ταλέντο και μεγάλο αριθμό θαυμαστών να τον ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια.  Φέτος, λοιπόν, μας υποδέχεται από το  Frangelico, έχοντας για παρέα  τον Χρήστο Χολίδη.
Ο Χρήστος Χολίδης είναι ένας από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές της νέας γενιάς. Φόρτε του το λαϊκό τραγούδι με ελαφρολαϊκά στοιχεία. Η απόφαση του να αφήσει την άλλη μεγάλη του αγάπη το μπάσκετ και να ασχοληθεί με το τραγούδι, σαφώς και τον δικαίωσε, αφού την τελευταία πενταετία μεσουρανεί στα μεγαλύτερα σχήματα της Αθήνας. Έχει καταφέρει σε μικρό χρονικό διάστημα να κάνει μεγάλες επιτυχίες και να ξεχωρίσει ανάμεσα στους νέους τραγουδιστές της γενιάς του. Ήδη μετράει αρκετές μουσικές επιτυχίες που καταφέρνουν να μένουν καιρό στα τοπ των ραδιοφώνων και όχι μόνο, καθώς και στο διαδίκτυο αριθμεί πολλά «κλικαρίσματα» στο youtube. Έχει συνεργαστεί επιτυχώς με διάφορους καλλιτέχνες όπως τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Πάνο Καλλίδη, τον Γιώργο Γιαννιά. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα τραγουδήσει στο Frangelico. Την περσινή καλοκαιρινή περίοδο εμφανιζόταν στο συγκεκριμένο χώρο μαζί με το Χρήστο Μενιδιάτη, την Ελένη Χάτζιδου και το Θανάση Βασιλάκο. Ακόμα, τραγουδήσει στο Romeo, στο Vox και στο Ποσειδώνιο. Ο Χρήστος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο νέο κόσμο, ιδιαίτερα στο γυναίκειο κοινό που τον αποθεώνει και τον ακολουθεί σε κάθε του καλλιτεχνικό βήμα.
Το Frangelico, αποτελεί έναν από τους πιο διάσημους νυχτερινούς χώρους της Αθήνας και συγκεκριμένα της παραλιακής. Διαθέτει όλο το χρόνο καλλιτεχνικά – μουσικά προγράμματα που εναλλάσσονται χειμώνα- καλοκαίρι. Αυτό το στοιχείο κάνει το μαγαζί έναν από τους πιο hot προορισμούς και υπόσχεται συνεχή διασκέδαση στο κοινό του.  Σημαντικοί λόγοι επιτυχίας του μαγαζιού είναι το γεγονός ότι παραμένει ανοικτό αρκετές μέρες την εβδομάδα, και φυσικά διαθέτει  πολύ προσιτές τιμές για τον κόσμο. Το Frangelico έχει αναδείξει κατά καιρούς πολλούς  καλλιτέχνες, με μεγάλη  πορεία στην συγκεκριμένη πίστα ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Γιώργος Γιαννιάς και ο Ανδρέας Στάμος. Έχουν επίσης εμφανιστεί ο  Λευτέρης Πανταζής, ο Νίκος Κουρκούλης, ο  Κώστας Καραφώτης, η  Θέλξη και πολλοί ακόμα. Φέτος, μας περιμένει μια μεγάλη έκπληξη από το συγκεκριμένο χώρο, καθώς στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου θα βρεθεί ο μοναδικός Σταμάτης Γονίδης και ο αγαπητός Χρήστος Χολίδης.
Διέυθυνση: Λεωφόρος Ποσειδώνος 35, Καλαμάκι
Περισσότερες πληροφορίες για το σχήμα στο Frangelico με το Σταμάτη Γονίδη και το Χρήστο Χολίδη, όπως τιμές, ημέρες λειτουργίας, τηλέφωνα κρατήσεων θα βρείτε στο http://www.pamebouzoukia.gr τον No1 οδηγό διασκέδασης για Μπουζούκια και Clubs της πρωτεύουσας.

Leave a Reply