Στηρίζουμε το Σύλλογο Αγάπης για τα ζώα “Βλάσσης”

0

Τον τελευταίο μήνα νοσηλεύθηκαν 9 μωρά μας το ένα έσβησε, τα 6 ανάρρωσαν επιτυχώς και τα 2 ακόμη δίνουν αγώνα για τη ζωή τους !
Σήμερα θάψαμε το άψυχο κορμάκι ένα κουβαράκι γούνινο που τόσο γρήγορα έγινε αγγελάκι 😭
Ξέρουμε ότι ο αγώνας των εθελοντών έχει πολλές αγωνίες και πόνο και το μόνο αντιστάθμισμα είναι οι καλές υιοθεσίες που σώζουν ψυχές αλλά όσο και αν προσπαθούμε, ο πόνος είναι βαρύς .
Θα ήθελα σε όποιον είναι εφικτό να βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή !Η βοήθεια που έχουμε ανάγκη είναι οικονομική ώστε να αποπληρωθεί το μεγάλο χρέος νοσηλείας 9 κουταβιων και οι ειδικές τροφές γάστρο στην αποκατάσταση αλλά και βοήθεια χειρωνακτική το τριήμερο αυτό ώστε το καταφύγιο να γίνει ασφαλές για τα μωρά και να αποτραπεί παρόμοια διασπορά .
Όποιος λοιπόν μπορεί τον καλούμε στο καταφύγιο μας! Σας έχουμε ανάγκη για νασυνεχίσουμε !!
Θέλω να ευχαριστήσω όσους μέχρι τώρα έχουν συνδράμει με καταθέσεις στο λογαριασμό του συλλόγου ή στην έκκληση φιλοξενίας που έγινε ώστε να προστατευθούν τα νέα κουτάβια που είχαμε !
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο και μέλος του συλλόγου Alexandros Kosmas που πάντα είναι δίπλα μας και ανέλαβε το κόστος των υλικών για τη λειτουργικότητα ανακατάταξης του καταφυγίου και την Konstadina Koutoula και τον Γιώργο που θα αναλάβουν τις εργασίες και τον κ Γιάννη Τσελώνη που μας δανείζει τη γεννήτρια προκειμένου να γίνουν οι εργασίες .Το καταφύγιο έχει ερημώσει και πολλές ψυχούλες περιμένουν να τις σώσουμε!
Βοηθήστε μας

Leave a Reply