Στήριξη στη Συνεταιριστική από το Δήμαρχο Κορινθιων

0

image

Ο Δήμος Κορινθίων και η Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου είναι δυο φορείς με αγαστή συνεργασία που συμπληρώνει φέτος 20 ολόκληρα χρόνια. Δυο δεκαετίες κοινών αγώνων με στόχο την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και την σχέση εμπιστοσύνης των πολιτών με τους οικονομικούς φορείς του τόπου μας.
Οι εξελίξεις των τελευταίων μηνών στο τραπεζικό σύστημα είναι ραγδαίες και επιτάσσουν την συσπείρωση όλων μας. Η Διοίκηση έχει λάβει ουσιαστικές αποφάσεις για το μέλλον της Τράπεζας με στόχο την ανάπτυξη της και την ισχυροποίηση στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται στην οικονομία όλης της Πελοποννήσου.
Ως Δήμαρχος Κορινθίων θέλω να δηλώσω σε όλους την αμέριστη στήριξη του Δήμου μας στην προσπάθεια που καταβάλλει η Τράπεζα για ενίσχυση των Κεφαλαίων της. Είμαι πεπεισμένος πως ανάλογη στάση θα τηρήσουν και οι υπόλοιποι δημόσιοι φορείς της Πελοποννήσου και όλοι μαζί, μέλη, συνεταιριστές, επιχειρήσεις και δημόσιοι οργανισμοί θα πετύχουμε τους στόχους της διοίκησης, για να θωρακίσουμε την τράπεζα του τόπου μας.
Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στη Τράπεζα μας η οποία ήταν είναι και θα παραμείνει βασικός πυλώνας της οικονομικής σταθερότητας και ανάπτυξης της οικονομίας στην Κόρινθο, την Κορινθία και σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Απάντηση