Στην μεταβατικη διοίκηση της ΕΠΟ ο Μιχάλης Τσικριτζης

0

Παρελθόν και με τη βούλα από την ΕΠΟ

<

p style=”position: relative; word-wrap: break-word; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-variant-numeric: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 12px; line-height: 19.2px; font-family: Tahoma, Helvetica, Arial, sans-serif; vertical-align: baseline; color: rgb(51, 51, 51); text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);”>είναι ο Γιώργος Γκιρτζίκης. Η ομοσπονδία ανακοίνωσε επίσημα την παραίτησή του, όπως και των άλλων πέντε υποδίκων. Δείτε τους αντικαταστάτες τους στο Δ.Σ.

<

p style=”position: relative; word-wrap: break-word; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-variant-numeric: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 12px; line-height: 19.2px; font-family: Tahoma, Helvetica, Arial, sans-serif; vertical-align: baseline; color: rgb(51, 51, 51); background-color: rgb(255, 255, 255);”>Την αποχώρηση του Γιώργου Γκιρτζίκη από την προεδρία σφράγισε η ΕΠΟ. 

Η ομοσπονδία ανακοίνωσε και επίσημα την παραίτησητου πρώην επικεφαλής, όπως και των πέντε μελών που επίσης είναι υπόδικοι για την κάρτα υγείας. 

Παράλληλα, γνωστοποίησε τους αντικαταστάτες τους στο Δ.Σ., ενώ την προσεχή Δευτέρα θα συνεδριάσει με αντικείμενο, εκτός των άλλων, και τη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης που θα αναδείξει την Εκλογική Επιτροπή. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση 

«Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας υπέβαλε σήμερα ο κ. Γεώργιος Γκιρτζίκης. 

Ο κ. Γκιρτζίκης γνωστοποίησε την απόφασή του με επιστολή προς τα μέλη της Ε.Ε./Ε.Π.Ο., τους προέδρους και τα μέλη των Ε.Π.Σ./Ε.Π.Ο., μετά την έκδοση του βουλεύματος 1445/2016 του Συμβουλίου Εφετών. 

Τις παραιτήσεις τους, επίσης, υπέβαλαν οι κύριοι Ευάγγελος Τοπολιάτης, Ευάγγελος Μαζαράκης, Γεώργιος Καραμελίδης, Νικόλαος Προύντζος και Ιωάννης Οικονομίδης. 

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο. προχώρησε στην διαπιστωτική πράξη της παραίτησης-παύσης των ανωτέρω με βάση το εκδοθέν βούλευμα. 

Τις θέσεις των πέντε παραιτηθέντων μελών της Ε.Ε./Ε.Π.Ο. καταλαμβάνουν οι κύριοι Νικόλαος Βακάλης, Μιχαήλ Τσιχριτζής, Αντώνιος Παπαπετρίδης, Γεώργιος Σταράκης και Κωνσταντίνος Μαρίνος. 

Τη Δευτέρα 12/9/2016 και ώρα 13:00 θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. με τη νέα της σύνθεση και με θέματα προς συζήτηση, μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: 

1.Σύγκληση Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-μελών της Ε.Π.Ο. για την εκλογή της Εκλογικής Επιτροπής του άρθρου 58 του Καταστατικού. 

2.Σύγκληση της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-μελών της Ε.Π.Ο. για την εκλογή προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής (Ε.Ε.) της Ε.Π.Ο., τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. και προέδρου, αναπληρωτή προέδρου και τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης».

Απάντηση