Στην Ευελπίδων ο Βούλγαρος παιδοκτόνος

0

ImageHandler (81)

Η δίκη πιθανολογείται ότι θα πάρει αναβολή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπακαρτζίεφ θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση για τη δολοφονία της κόρης του

Εφτασε στην Ευελπίδων ένα τέταρτο πριν τις 9 το πρωί ο 27χρονος παιδοκτόνος Στανισλάβ «Σάββας» Μπακαρτζίεφ συνοδεία ισχυρής αστυνομικής παρουσίας.

Ο δολοφόνος της 4χρονης Άννυ δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους και οδηγήθηκε γρήγορα στα κρατητήρια της Ευελπίδων όπου κρατείται μέχρι να ξεκινήσει η δίκη του. Κατά την αποβίβασή του από την κλούβα κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος άρχισε να τον γιουχάρει και να τον βρίζει, ενώ μια γυναίκα ούρλιαζε «Κρέμασμα!».

Σημειώνεται ότι ο Βούλγαρος παιδοκτόνος μεταφέρθηκε τη Δευτέρα από τις φυλακές Κέρκυρας στην Αθήνα για να δικαστεί για παλαιότερη υπόθεσή του που αφορά σε κατοχή και χρήση ναρκωτικών.

Η δίκη πιθανολογείται ότι θα πάρει αναβολή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπακαρτζίεφ θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση για τη δολοφονία της κόρης του.

Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή μεταγωγή του στις φυαλκές Κορυδαλλού κατέληξε σε φιάσκο. Ο Βούλγαρος παιδοκτόνος έφτασε στις φυλακές λίγο μετά τις 15:30 συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Οι αρχές περίμεναν για περισσότερη από μισή ώρα τη μεταγωγή του, όμως καθώς δεν είχε δοθεί εντολή από τη ΓΑΔΑ για την κράτησή του εκεί, ο 27χρονος μεταφέρθηκε τελικά στο Μεταγωγών.

Leave a Reply