Στην επανάληψη «καθάρισε» ο Δουβής

0

douvis

Στις επιτυχίες επέστρεψε ο Τενεάτης Αθικίων, έχοντας και τον Δουβή σε σπουδαία μέρα, καθώς επιβλήθηκε 4-0 του Σπαθοβουνίου, έφτασε τους 39 βαθμούς και δείχνει ότι τίποτα από όσα έχει πετύχει φέτος, δεν είναι τυχαίο.

Γενικά το 1ο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να είναι και πιο απειλητικοί με τους Λέπεντζη και Μπεξή να είναι οι κύριοι εκφραστές των επιθετικών προσπαθειών, χωρίς όμως επιτυχία, αν και ο Γεώργαρης Ι. έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τους φιλοξενούμενους να εκφράζουν τα παράπονά τους.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και άνοιξαν το σκορ με τον Δουβή (48’), να πλασάρει εύστοχα τον Καρατζάογλου, με τον ίδιο παίκτη να σημειώνει και το 2-0, παίρνοντας την απόκρουση, μετά του σουτ του Λέκκα.

Το Σπαθοβούνι παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, προσπάθησε να βρει τον τρόπο να πετύχει κάποιο τέρμα και πάλι με τους Μπεξή και Λέπεντζη, να μην τα καταφέρνουν απέναντι από τον Χισολάρι Χ.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μπαλάφα, ζήτησαν πέναλτι στη συνέχεια πάνω στον Δουβή, με τον ρέφερι κ. Ψυχογιό να αφήνει το ματς να συνεχιστεί, για να έρθει όμως το 3-0 από τον Λέκκα, μετά από πάσα του Κάτσικα, για να «κλειδώσει» τη νίκη για τον Τενεάτη.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε, όταν μετά από γύρισμα του Δουβή, ο Μπαλής προσπαθώντας να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Παπαϊωάννου με 2η κίτρινη.

 

ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ: Χισολάρι Χ., Κακούρος, Ποτήρης Γ., Μαρινός, Ποτήρης Δ., Σενής Τ., Δουβής, Μπαλάφας, Χισολάρι Δ., Λέκκας, Κάτσικας

Έπαιξαν και οι: Τζαναβάρας Επ., Παναγόπουλος, Σινάνι

 

ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ: Καρατζάογλου, Γεώργαρης Χ., Σενής, Μπαλής, Μαγγίνας, Παπαϊωάννου, Λέπεντζης, Γεώργαρης Σπ., Γεώργαρης Ι., Σαϊσανάς Π., Μπεξης

 

Έπαιξαν και οι: Στεργιόπουλος, Μήτρου

Απάντηση