Στην Αθήνα λειτουργεί αυτόματος πωλητής sex toys

0

Και κάπως έτσι, περπατώντας στο δρόμο για να πάμε στη “Στέγη”, πέσαμε πάνω στο πιο ενδιαφέρον και εξυπηρετικό αυτόματο μηχάνημα που θα μπορούσαμε να συναντήσουμε. Στην αρχή, νομίζαμε πως μας γελούν τα μάτια μας. Στη συνέχεια κοιτάξαμε λίγο καλύτερα και δε μας γελούσαν καθόλου.

Μέσα σε ένα κατάστημα υπήρχε ένας αυτόματος πωλητής με διάφορα χρήσιμα προϊόντα, από είδη υγιεινής μέχρι …sex toys, ο οποίος είχε τον κερματοδέκτη και το άνοιγμα για την παραλαβή των προϊόντων εξωτερικά, ούτως ώστε ο πελάτης να μπορεί να ψωνίσει όλο το εικοσιτετράωρο με ησυχία και πλήρη εχεμύθεια.

Υπήρχε μια μικρή ποικιλία από sex toys, όπως ρεαλιστικός δονητής, mini vibrator, λιπαντικά καθώς και προφυλακτικά τα οποία σε πολύ λογικές τιμές μπορούσε να αποκτήσει ακόμη και ο πιο …ντροπαλός πελάτης αφού δεν είχε να συναναστραφεί κανέναν υπάλληλο και μπορούσε να επισκεφθεί τον αυτόματο πωλητή τις ώρες που στο δρόμο επικρατεί ησυχία, επομένως θα ψωνίσει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η αλήθεια είναι πως για να βεβαιωθούμε πως δεν πρόκειται για κάποιου είδους φάρσα, μπήκαμε στον πειρασμό να αγοράσουμε κάτι και σας εγγυόμαστε ότι λειτουργεί.

πηγη

Leave a Reply