Στη τύχη του έχει αφήσει ο κ. Γκιώνης το θέμα των προσφύγων στους Αγ. Θεοδώρους

0

γκιω

Καμμία αντίδραση ακόμη από τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων κ. Γκιώνη στην απαράδεκτη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας με την οποία αποδοκιμάζει
το ψήφισμα τόσο του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και της τοπικής Ενότητας των Αγίων Θεοδώρων καθώς απ’ ότι φαίνεται ο Δήμαρχος θέλει να τα έχει καλά και με τον “αστυφύλαξ” (Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας) αλλά και με τον “χωροφύλαξ” (τοπική κοινωνία).

Κάποιος πρέπει επιτέλους να του υπενθυμίσει ότι δεν χωράνε 2 καρπούζια στην ίδια μασχάλη και ότι δεν μπορεί να εφησυχάζει τους κατοίκους των Αγίων Θεοδώρων αλλά και των υπόλοιπων περιοχών του Δήμου, με τις υποσχέσεις που φέρεται να έλαβε όπως λέει ο ίδιος σε κάποιο Υπουργείο αφού μίλησε με κάποιους οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν ότι δεν πρόκειται να υλοποιηθεί η απόφαση της Ύπατης Αρμοστίας που αφορά τη μετακίνηση πλήθους προσφύγων / μεταναστών στους Αγίους Θεοδώρους.

Αποδείξεις και έργα θέλουμε Δήμαρχε και όχι λόγια του αέρα. Δεν μπήκατε καν στο κόπο ούτε  επιστολή διαμαρτυρίας να συντάξετε κατά της ανακοίνωσης της κυβερνητικής παράταξης.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

πηγη

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας

Με οδυνηρή έκπληξη πληροφορηθήκαμε το ψήφισμα του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Αγίων Θεοδώρων το οποίο και ψηφίστηκε και από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων για το θέμα φιλοξενίας Προσφύγων σε 2 ξενοδοχεία της Περιοχής.

Δε θέλουμε να σχολιάσουμε ούτε το ρόλο της Ύπατης Αρμοστείας ούτε και την τελική κατάληξη του ζητήματος. Θέλουμε όμως να εκφράσουμε την έντονη αντίθεσή μας σε ενέργειες που απομονώνουν το συγκεκριμένο Δήμο από τη διεθνώς αναγνωρισμένη ομόθυμη συμπαράσταση του Ελληνικού λαού προς τους πρόσφυγες και προσπαθούν να εμφανίσουν αρνητικά διακείμενο το δημοκρατικό λαό του συγκεκριμένου Δήμου. Απόψεις σαν κι αυτές που εκφράζονται στο συγκεκριμένο ψήφισμα, όπως π.χ. ότι οι πρόσφυγες αποτελούν υγειονομική βόμβα, ότι δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα ασφάλειας των κατοίκων, ότι αποτελούν εμπόδιο για τους παραθεριστές και ότι θα μας πιουν το νερό μας (πάλι καλά που δεν αναφέρεται το αίμα μας) δε νομίζουμε ότι απηχούν τη στάση και τις διαθέσεις των δημοτών.

Ο Ελληνικός λαός θα συνεχίσει να βοηθά και να συμπαραστέκεται στους πρόσφυγες. Θα συνεχίσει να πολεμά τις αιτίες της προσφυγιάς που δεν είναι άλλες από τους πολέμους.

Απάντηση