Στάσεις για να κάνεις το σεξ της ζωής σου το 2017

0

Οκ, μπορεί να είσαι από τους τυχερούς που κάνουν σεξ αρκετά συχνά, αλλά η ρουτίνα είναι μία παγίδα στην οποία όλοι μπορεί να πέσουν, ειδικά όταν βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση.

Αν ψάχνεις ιδέες να ανανεώσεις τη σεξουαλική σου ζωή, αυτες οι στάσεις θα σου δώσουν όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι, με έξτρα tips αλλά και όσα έχει να σου προσφέρει η κάθε μία από αυτές, για να περάσεις ένα 2017 μέσα στο πάθος.

Ιδού λοιπόν:

Ιεραποστολικό

Η στάση που θέλει τον άντρα από πάνω, έτσι ώστε ο ένας να έχει απέναντι του τον άλλο είναι η πιο γνωστή και κλασσική από όλες. Η άμεση οπτική επαφή, η αίσθηση κυριαρχίας του άντρα, η δυνατότητα να βλέπεις την διείσδυση και να μπαινοβγαίνεις εύκολα είναι μερικά από αυτά που την κάνουν διαχρονική και παγκοσμίως αγαπητή.

Η μέθοδος της ευθυγράμμισης

Ξεκινώντας από το κανονικό ιεραποστολικό, ο τρόπος να πετύχεις αυτή τη στάση είναι να χαμηλώσεις όσο μπορείς τον κορμό σου ενώ εκείνη λυγίζει τα πόδια της και τα τοποθετεί πίσω από τους γλουτούς σου. Έτσι υπάρχει άμεση και έντονη επαφή με την κλειτορίδα της και ο οργασμός γίνεται παιχνιδάκι.

 

Πόδια στους ώμους

Αυτή η στάση δίνει στον άντρα όχι μόνο τον έλεγχο της διείσδυσης αλλά και τη δυνατότητα να μπει ακόμα πιο βαθιά. Για να μην την κάνεις να «τινάζεται» μακριά με κάθε σου διείσδυση, κράτησε την από τα πόδια και τράβηξε την απαλά προς τα εσένα.

To Pancake

Ξεκίνα με τον κορμό σου σε κάθετη τοποθέτηση και τα πόδια της στους ώμους σου. Άρχισε να κατεβαίνεις αργά μέχρι να δώσεις την αίσθηση ότι την διπλώνεις στη μέση. Είναι μία στάση με αρκετή οικειότητα που όμως δεν της αφήνει μεγάλα περιθώρια για κινητικότητα, – μάντεψε ποιος έχει το πάνω χέρι. Ναι εσύ.

Το βιεννέζικο στρείδι

viennese oyster sex position illustration

Εκείνη βάζει και τους δύο αστραγάλους της πίσω από το κεφάλι της, διπλώνοντας το σώμα σε σχήμα στρειδιού ενώ εσύ ακινητοποιείς τους αστραγάλους της και εκείνη χρησιμοποιεί τα ελεύθερα χέρια της για να μην πέφτεις όλος πάνω της. Ιδανική στάση για πολύ βαθιά διείσδυση.

Ο αετός (πεθαίνει ξαπλωτός)

spread eagle sex position illustration

Αν σας αρέσει το kinky σεξ και το bondage είναι κάτι που βρίσκεται ήδη στο πρόγραμμα σας (ή ενδιαφέρεστε να το ανακαλύψετε), αυτή η στάση είναι για εσάς. Εκείνη είναι ξαπλωμένη ανάσκελα με ανοιχτά πόδια και τους καρπούς δεμένους με τους αστραγάλους της. Εσύ έχεις πλέον τον κυρίαρχο ρόλο και η οικειότητα παραμένει έντονη.

Απάντηση