Σπαραγμός για τη μικρή Ζωή

0

009191_420_355

Το αγγελούδι βρισκόταν πάνω στην άμαξα μαζί με τον πατέρα του – Ξαφνικά το άλογο αφηνίασε και η ανείπωτη τραγωδία ήταν αναπόφευκτη…

Το αφηνιασμένο άλογο έριξε την Κυριακή στη 13.00 το μεσημέρι, στην επιστροφή από το Καρνάγιο για Αγριά, από την καρότσα που έσερνε ένα 8χρονο αγγελούδι, με αποτέλεσμα αυτό να χτυπήσει στο δρόμο με το κεφάλι και να σκοτωθεί...

Η άτυχη Ζωή κόρη ιδιοκτήτη Γυμναστηρίου στην Αγριά, σε λίγα δευτερόλεπτα από τη μοιραία πτώση ξεψυχούσε στα χέρια του σοκαρισμένου πατέρας της, που σύρθηκε κοντά της, καθώς στην προσπάθειά του να συγκρατήσει το άλογο από το λαιμό με το καπίστρι, εκείνο τον έριξε στο δρόμο, τον ποδοπάτησε και τον τραυμάτισε.

ΦΩΤΟ από taxydromos.gr
ΦΩΤΟ από taxydromos.gr

Η ανείπωτη τραγωδία συνέβη σε δημοτική οδό 50 μέτρα περίπου από την Εθνική, σφραγίζοντας με τον πλέον τραγικό τρόπο τη βόλτα πατέρα και κόρης στο Καρνάγιο. Οι περίοικοι που έσπευσαν να δουν τι συνέβη δεν πίστευαν στα μάτια τους. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου που παρέλαβε νεκρή τη μικρούλα ήταν επίσης σοκαρισμένο, ενώ και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών οι γιατροί συγκλονισμένοι.

Ολα ξεκίνησαν κατά την επιστροφή από το Καρνάγιο για την Αγριά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το άλογο που έσερνε στην καρότσα τον ιδιοκτήτη του και το 8χρονο αγγελούδι παρουσίασε αλλόκοτη συμπεριφορά, ίσως επειδή βιαζόταν να επιστρέψει στο στάβλο γιατί πεινούσε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έκανε απότομη στροφή, με αποτέλεσμα ο χειριστής της άμαξας να πέσει στο έδαφος, ενώ η κόρη του παρέμενε στην άμαξα, η οποία έκανε τρελή πορεία χτυπώντας δεξιά – αριστερά και τελικά το άλογο την εκσφενδόνισε στο δρόμο.

ΦΩΤΟ από taxydromos.gr
ΦΩΤΟ από taxydromos.gr

Ο πατέρας του κοριτσιού χρειάστηκε ψυχολογική υποστήριξη από την Κοινωνική Υπηρεσία του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου. Η είδηση του θανάτου βύθισε στο πένθος την Αγριά και ολόκληρο το Βόλο από τον τραγικό χαμό. Η κηδεία της Ζωής θα γίνει το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Δώδεκα Αποστόλων Αγριάς.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος

Leave a Reply