Σόου από τα παλιά για Πνευματικό, ομως η παράσταση δεν ειχε λάμψη

0

λιμανιΣε ένα από τα σοου που μας είχε συνηθίσει ο Αλέκος Πνευματικός προσπάθησε να μπερδέψει και να ανακατέψει την τράπουλα με το καυτό θέμα του λιμενικού ταμείου.

Εμπλεξε από εισαγγελείς και μειοψηφία μεχρι την παράταξη του και την κόντρα toy με τον Αντώνη Παππά. Ντεφορμέ λοιπόν μας είπε ότι δε δέχεται από το λιμενικό ταμείο να παίρνει εντολές, απείλησε πως θα πάει στον εισαγγελέα για την καταγγελία ότι δεν έγινε έργο για να βρεί το μπελά της η εκλεγμένη με την μειοψηφία που το παρέλαβε Ερρικα Καραμανλίκη ¨ξεχνώντας¨πως το ερώτημα είχε 2 σκέλη ¨Ή δεν έγινε το έργο και πληρώθηκε κάποιος τζάμπα ή τζάμπα ήταν το σόου με τους εθελοντές…¨ Για το σοου είπε πως δεν κάλεσε ο ίδιος κάμερες αλλά εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία για να διαφημίσει την έκθεση της HELMEPA που λάμβανε μέρος στου φουαγιέ του θεάτρου… Ομως ξέχασε να πει τι έλεγε ο στενός του συνεργάτης κος Φαρμάκης για το λιμάνι ¨¨που επιτέλους καθαρίστηκε¨.

Μονοι χαμένοι οι επαγγελματίες της Κορίνθου που βλέπουν τα έργα να προχωρούν με βήμα σαλιγκαριού λόγω των κοντρών μεταξύ τους….

 

 

Απάντηση