Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κορινθίας, σε καλεί στην Γενική συνέλευση που θα πραγματοποιήσει , στο εργατικό κέντρο Κορίνθου, την Κυριακή 2 Ιουλίου στις 11 το πρωί με θέματα :

       α) Διοικητικός & οικονομικός απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.

β) Εκλογή εφορευτικής επιτροπής .

Όλοι εμείς οι εργαζόμενοι στις αλυσίδες των Σούπερ Μάρκετ, στα μεγάλα πολυκαταστήματα και τα εμπορομάγαζα, οι εργαζόμενοι στην ιδιωτική υγεία, οι άνεργοι και όλοι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι του νομού, να δυναμώσουμε αποφασιστικά με τη συμμετοχή μας, την δική μας φωνή – το δικό μας κλαδικό σωματείο.

Όλοι εμείς οι εργαζόμενοι στο εμπόριο που δουλεύουμε απλήρωτοι – με ελαστικές σχέσεις, που πληρωνόμαστε με τρεις και εξήντα, σπαστά και χωρίς ρεπό, που μας αναγκάζουν «για την ανάπτυξη τους και τα κέρδη τους» να δουλεύουμε Κυριακές, «Μαύρες Παρασκευές – Λευκές και Κόκκινες Νύχτες».

Ήρθε η ώρα να δώσουμε την δική μας ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!

Συναδέλφισσα – Συνάδελφε! Με τη δύναμή μας και τους αγώνες μας μπορούμε να αντιπαλέψουμε τη πολιτική που ενισχύει τα μονοπώλια, να αγωνιστούμε για τις δικές μας ζωές, για τις δικές μας ανάγκες. Ενίσχυσε με τη συμμετοχή και την ψήφο σου το κλαδικό σου σωματείο,το Σύλλογο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κορινθίας. Αυτό είναι το μόνο όπλο έχουμε και πρέπει να αξιοποιήσουμε! Με σωματείo γερό, με κίνημα που να χτυπάει απευθείας τα συμφέροντα της μεγαλοεργοδοσίας, απαλλαγμένο από τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό. Ενισχύουμε το σύλλογο μας με νέες εγγραφές , παλεύουμε για την  ισχυροποίησή του.