Σοκ! Τη βίαζε από 7 χρονών – Έξι χρόνια μαρτύρησε στα χέρια του 55χρονου

1

child_rape_533_355

  • Το κορίτσι βρήκε το θάρρος να τον καταγγείλει τον περασμένο Ιούλιο
  • Ο 55χρονος βιαστής είχε εξαφανιστεί για μήνες, συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη
  • Πάγωσαν όλοι στα Καλύβια στο άκουσμα της είδησης
  • Ο δράστης οδηγήθηκε σε Εισαγγελέα και Ανακριτή
    Δεν χωράει ανθρώπινος νους το δράμα που ζούσε τα τελευταία έξι χρόνια ένα μικρό κορίτσι. Είχε πέσει στα χέρια ενός 55χρονου σήμερα άνδρα ο οποίος ασελγούσε πάνω της απ’ όταν εκείνη ήταν μόλις επτά χρονών.

Το μικρό κορίτσι βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τον δράστη τον περασμένο Ιούλιο. Πριν κινητοποιηθούν όμως οι αρχές ο δράστης που φαίνεται ότι κάτι είχε αντιληφθεί έσπευσε να εξαφανιστεί.
Είχε καταφέρει να μείνει κρυμμένος μέχρι την περασμένη Πέμπτη οπότε και οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν στα Καλύβια της Αττικής.
Η κατηγορία “ για βιασμό, αποπλάνηση παιδιού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση” μαρτυράει το δράμα του παιδιού που έζησε έναν πραγματικό εφιάλτη στα χέρια του ουσιαστικά για τη μισή του ζωή, απ’ τα επτά ως τα δεκατρία του χρόνια.
Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή για να απολογηθεί για τις πράξεις του. Η υπόθεση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και δεν ήταν Μουσουλμάνος άλλος “”υποανάπτυκτος”” μη Ελληνας!!!!

Απάντηση