Σοκ στην Ξάνθη: Πέθανε βρέφος από ασιτία!

0

ImageHandler (38)

Οι γονείς το μετέφεραν νεκρό στο νοσοκομείο – Δεν αποκλείεται να υπήρχε πρόβλημα ανάπτυξης – Ήταν το τελευταίο παιδάκι πολύτεκνης οικογένειας

Tα αίτια που οδήγησαν ένα βρέφος, μερικών μόλις εβδομάδων στον θάνατο διερευνούν οι Αρχές στην Ξάνθη. Το πτώμα εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή κ. Νίκο Κιφνίδη και διαπιστώθηκε ως αιτία θανάτου η ασιτία, όπως εξηγεί η ο ίδιος στο ThrakiToday.com.

Οι γονείς μετέφεραν αρχικά το βρέφος στο Νοσοκομείο όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ στη συνέχεια παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή από την οποία προέκυψαν τα παραπάνω.
Πρόκειται για πολύτεκνη οικογένεια, με το νεογέννητο βρέφος να αποτελεί το τελευταίο μέλος αυτής, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο το ίδιο να αντιμετώπιζε προβλήματα ανάπτυξης.

Για τον αιφνίδιο θάνατο του βρέφους αλλά και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης ενημερώθηκαν οι Αστυνομικές Αρχές ενώ οι γονείς του κρατήθηκαν για μερικές ημέρες και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις γύρω από τον θάνατο του βρέφους δεν έχουν ολοκληρωθεί και αναμένονται αποτελέσματα ιστολογικών εξετάσεων τα οποία ενδεχόμενα να φωτίσουν περισσότερο την υπόθεση.

Πηγή: thrakitoday.com

Leave a Reply