Σλάλομ και Φιγούρες την Κυριακή στη Βουλιαγμένη!

0

image

Ένα μοναδικό θέαμα με σλάλομ και φιγούρες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν στη Λίμνη Βουλιαγμένης στο Λουτράκι την ερχόμενη Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 10π.μ.
Αγόρια και κορίτσια κάτω των δεκατεσσάρων ετών και ενήλικες ηλικιών 35+ θα συμμετάσχουν στο LOUTRAKI WATERSKI COMPETITION 2015 που διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Θαλάσσιου Σκι και τον Ναυταθλητικό Όμιλο Αρίων. Συνολικά υπολογίζεται ότι θα συγκεντρωθούν περισσότεροι από 20 αθλητές, με τις συμμετοχές να προέρχονται από τον Ναυτικό Όμιλο Αρίων (Λουτράκι), τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης (Αθήνα) και τον Ναυτικό Όμιλο Κέκροπα (Αγ. Μαρίνα Κορωπίου).

image

Με αυτόν τον αγώνα αβραβεύτων, βασικό μέλημα των διοργανωτών είναι να «καλωσορίσουν» και επισήμως στο άθλημα τους νεαρούς διαγωνιζόμενους, υποστηρίζοντας και ενθαρρύνοντάς τους. Καθότι ανοικτός για το κοινό, ο αγώνας δίνει τη δυνατότητα σε γονείς και παιδιά που αγαπούν το άθλημα ή σκέφτονται την ενασχόλησή τους με αυτό, να το παρακολουθήσουν ζωντανά σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, που συνδυάζει βουνό και θάλασσα, μόλις μία ώρα από την Αθήνα!

image

Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι: ο Δήμος Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, το Λιμεναρχείο Κορίνθου, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Λίμνης Ηραίου, το Ypanema Seaside Restaurant – Bar, η AVIN Χατζόπουλος και τα Ζαχαροπλαστεία Λέκκας.
Ακολουθούν φωτογραφίες από προηγούμενες διοργανώσεις του Ν.Ο.Α.

Leave a Reply