Σκληρή επιστολή ΓΚΕΖΕΡΛΗ για την πόλη που γύρισε την πλάτη σε ένα σημαντικό γεγονος

1

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ…..

Σε μία προσπάθεια και φέτος να κρατηθεί με το πνεύμα της εποχής και να διαγνώσει τι με τις νέες μεθόδους και οράματα για αυτήν την πόλη διοργάνωθηκε και φέτος και ολοκληρώθηκε για έκτη συνεχή φορά το διεθνές φεστιβάλ αρχιτεκτονικών σχολών στην πόλη της Κορίνθου.

Ένα καράβι ιδεών και προτάσεων για το χώρο της προκυμαίας και για το παραλιακό μέτωπο Λουτρών αλμυρής.

Όμως αυτό το καράβι που είχε περίπου 100 φοιτητές και παγκοσμίου φήμης καθηγητές και ερευνητές που εκτός από τις ιδέες των έδωσε τη ζωή σε αυτήν την πόλη για 10 μέρες ήρθε πριν από το αναμενόμενο κρουαζιερόπλοιο που η δημοτική αρχή περιμένει να τους προσφέρει drinks και giositos, να περάσουν για 5 ώρες σε αυτήν την πόλη την καθαρή και να δουν τα όμορφα σκυλάκια της παντού .

Για αυτούς τους φοιτητές και καθηγητές ούτε μία πορτοκαλάδα κύριε Πιέτρη!!!

Φυσικά για τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο τουρισμού δεν πρόλαβε να χαιρετήσει αυτούς τους επισκέπτες και τουρίστες ούτε και στο Κοκκώσι του Δήμου του που ηρθαν να δουν επιτόπου τους χώρους που εργάσθηκαν επι ένα χρόνο και έδωσαν τις προτάσεις τους αλλά ουτε αυτός αλλά και οι υπόλοιποι σύμβουλοι δεν ήρθαν στην έκθεση στο επιμελητήριο να τις δούν.

Αλήθεια κύριοι σύμβουλοι αυτός είναι ο ρόλος σας στην τοπική αυτοδιοίκηση,  να μην παρακολουθείτε τα δρώμενα και να κόβετε μόνο κορδέλες για έργα που δεν θα ήθελα να επεκταθώ για γεγονότα ιδέες προτάσεις.

Είστε τόσο καλοί που να μη λαμβάνετε υπόψιν σας γνώμες και προτάσεις αλλονών είστε τόσο πεφωτισμένοι?

Φυσικά το “Yes sir» προς τον απόλυτο άρχοντα Αλέξη είναι σαν το «Ναι σε όλα» του άλλου Αλέξη και δεν σας επιτρέπει να ανεξαρτητοποιείται και να δείτε το συμφέρον αυτού του τόπου.

Ο δήμαρχος μας που πέρσι μας υποσχέθηκε λαγούς και πετραχήλια για την επόμενη έκδοση του φεστιβάλ φέτος ούτε καν απάντησε στο πανεπιστήμιο που ζήτησε την συνδιοργάνωση γιατί ο κύριος δήμαρχος με τα 18 εκατομμύρια αποθεματικό δεν πλήρωσε την μελέτη που έκανε το πανεπιστήμιο πριν 7 χρόνια και τόσο πολύ καυχήθηκε στις τότε εκλογές. 

Δεν θέλει να πληρώσει και απαγορεύει σε όλους σας να παρακολουθήσετε αυτά τα δρώμενα, άλλος λόγος πιστεύω δεν υπάρχει.

Τέλος ευχαριστώ όλους όσοι συνεβαλλαν σαν χορηγοί σε αυτήν την εκδήλωση και είναι οι ακόλουθοι:

Το Επιμελητήριο Κορινθίας για τη φιλοξενία,τη Στρατιωτική Λέσχη ,

την εταιρεία Niko Helm ,την Ευροπτηνοτρτροφική Χ.ΤσαούσηςΑΕ

την εμποροβιομηχανία Δριτσα Καγκλη ΑΕΒΕ

την πιέτρης ΑΕ

την Ανδρούτσος group

ΜΑΡΡΑΣ Α.Ε.

το ΚΤΕΟ Πιτσάκης

την τυροκομική Δεδεμπίλης

Ο Διευθυντής οργανωτικού

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΕΖΕΡΛΗΣ

1 COMMENT

  1. Η αναφορά στον κο Πιέτρη (ως λιμενικό ταμείο) που κολλάει;

Leave a Reply