Σκηνικό εγκατάλειψης στο Χιλιομόδι έν μέσω καλοκαιριού

0

 

image

Σκηνικό εγκατάλειψης επικρατεί σε απομακρυσμένες περιοχές στο Χιλιομόδι , αλλά και σε γειτονιές που δεν απολαμβάνουν ούτε την στοιχειώδη περιποίηση ούτε από συμπολίτες μας, ούτε από τον δήμο.

image

Πιο συγκεκριμένα, αν και από πλευράς του προέδρου κ. Μπίτζιου έχει εκδοθεί εδώ και καιρό ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία παρακαλούνται όλοι οι πολίτες να καθαρίσουν τα χωράφια τους, μέχρι στιγμής υπάρχουν πολλα χωράφια παραμελημένα από τους ιδιοκτήτες τους με ξερά χορτάρια που ξεπερνούν το ένα μέτρο και να απειλούν τις κατοικίες σε περίπτωση πυρκαγιάς.

image

Επίσης, από πλευράς δήμου, εδώ και χρόνια υπάρχει μια συνεχής imageεγκατάλειψη στις γειτονιές με ξερά χόρτα να υπάρχουν μόνιμα δεξιά και αριστερά από τους δρόμους και να περιορίζουν δραματικά την ορατότητα στους οδηγούς.

image

Απο την άλλη, αρκετοί κάτοικοι εκμεταλλεύονται τα χορτάρια και πετάνε σ αυτά συστηματικά τα σκουπίδια τους, δημιουργώντας ένα σκηνικό χάους στην γειτονιά, ενώ άλλοι γείτονες  καθαρίζουν πολλές φορές τον χρόνο με δικά τους έξοδα, κόπο και εργαλεία τους δρόμους παριστάνοντας τους ανύπαρκτους δημοτικούς υπαλλήλους.

 

Leave a Reply