Σκεψεις για αποχώρηση από το πρωτάθλημα για τον Αστέρα Δερβενίου 

0

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 5 -01-2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 18.00 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ “ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ”.
ΘΕΜΑ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΙΜΩΡΊΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Ά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Πρέπει να σημειώσουμε εδώ ότι η ομάδα τιμωρήθηκε απο την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Κορινθίας με αποκλεισμό 3 αγωνιστικών ημέρων της έδρας της και με πρόστιμο 700 ευρώ…

Η τιμωρία αυτή από την δίοικηση του Αστέρα θεωρείται ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. καθώς καλείται να δώσει σημαντικούς αγώνες σαν γηπεδουχος σε ουδέτερο γήπεδο. Μεταξύ των αγώνων αυτών είναι και ο αγώνας με τον πρωτοπόρο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ κατά την 17η αγωνιστική ( 2η αγωνιστική Β΄γύρου).
Τέλος υπενθυμίζουμε ότι κατά τον πρώτο αγώνα των ομάδων , κατά την 2η αγωνιστική του πρώτου γύρου ( 30/9), αν και ο Αστέρας Δερβενίου ήταν υπέρτερος στο Συνοικισμό, προηγήθηκε του ΠΑΣ με 2 – 0. Η Κόρινθος μείωσε σε 2 – 1 με πέναλτι «εφεύρεση» (εκτός περιοχής) του διαιτητή Φραντζή ο οποίος απέβαλε παίκτη του Αστέρα και με στημένα φάουλ οδήγησε τον ΠΑΣ με το ζόρι στη τελική νίκη με σκορ 3 – 2.

Χαρακτηριστική ήταν η τοτε δήλωση παράγοντα του Αστέρα. «Αηδίασα για το κορινθιακό ποδόσφαιρο. Σήμερα στο Συνοικισμό τα είδαμε όλα…», ενώ χαρακτηριστική ηταν και η δήλωση τότε του γενικού αρχηγού της ομάδας, Κώστα Κουσουλού «Εμείς συνεχίζουμε να ασχολούμαστε μόνο με το υγιές ποδόσφαιρο , κάτι που είναι γνωστό στους πάντες, τα υπόλοιπα δεν μας αφορούν. Εμείς συνεχίζουμε…»

Leave a Reply