“ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΩ”

0

 

Ο Παναγιώτης και η Κυριακή περιγράφουν τα μοιραία δευτερόλεπτα του εκτροχιασμού. Το νεαρό ζευγάρι γλίτωσε από θαύμα, καθώς βρισκόταν στο 3ο βαγόνι, λίγα καθίσματα πίσω από τα θύματα.

ΚΥΡΙΑΚΗ: «Στην αρχή προσπαθούσα να κρατήσω την ισορροπία μου, δεν μπορούσα. Με αρπάζει ο φίλος μου. Για μερικά δευτερόλεπτα, πολύ άσχημα, σερνόταν το τρένο τουμπαρισμένο με κλειστά τα φώτα».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ «Άρχισαν τα καθίσματα να γυρνούν γύρω γύρω. Εμείς πεταχτήκαμε πάνω. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι από τις τελευταίες μου στιγμές, να πεθάνω».

Την Τρίτη στη Λάρισα, φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στον άτυχο Αριστείδη Καλαμπαλίκη. Στον 54χρονο προϊστάμενο που υπέκυψε στα τραύματά του. Λέγεται μάλιστα, ότι είχε καταλάβει πως φτάνει το τέλος και έδωσε τον σταυρό του σε έναν πυροσβέστη για να τον παραδώσει στα παιδιά του.

ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΙ;

Επιβάτης κατέθεσε στην επιτροπή ότι στον προηγούμενο σταθμό ο προϊστάμενος κίνησης λογομάχησε με δύο επιβάτες, όταν διαπίστωσε ότι είχαν εκδώσει μειωμένα εισιτήρια. Μπορεί άραγε αυτή η καθυστέρηση να ανάγκασε το μηχανοδηγό να αυξήσει ταχύτητα λίγο αργότερα;

Την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Δειτε εδω

Απάντηση