Σήμερα στην Ορεινή Κορινθία! Τηλεοπτικό γύρισμα για την προβολή του προορισμού στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο PBS! (Photos)

0

Σήμερα στην Ορεινή Κορινθία!
Τηλεοπτικό Γύρισμα για την προβολή του προορισμού της “Ορεινής Κορινθίας” (περιοχή Στυμφαλία & Φενεός) στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο PBS μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής “The Cooking Odyssey“.

Σχετικά με την εκπομπή:

H εκπομπή έχει ως θέμα τη γαστρονομία, ιστορία και πολιτισμό της Ελλάδας και προβάλλεται στο PBS, το κρατικό κανάλι της Αμερικής. Το επεισόδιο με την Ορεινή Κορινθία θα προβληθεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

 

Η δράση

Ως δίκτυο τουρισμού Experience Corinthia θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Έλενα Μαλακού (Αρχοντικό Κεφαλάρι), την Εύχαρις Μπέκα (Ξενώνας Εύχαρις, Φενεός),  τη Σοφία Παπαμήτρου (ταβέρνα “Γεύση & Οίνος”, Κεφαλάρι) & το προσωπικό του Μουσείου Περιβάλλοντος Στυμφαλίας για την πολύτιμη υποστήριξη και συνεισφορά τους ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το τηλεοπτικό γύρισμα που θα προβάλει τον τόπο μας, τους ανθρώπους & τις γεύσεις της περιοχής! Η συλλογική δράση φέρνει αποτελέσματα!

 

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό

 

Leave a Reply