Σήμερα βοηθούν όλοι να βρεθεί ο Βαγγέλης

0

ImageHandler (27)

Επιχείρηση εντοπισμού του Βαγγέλη Γιακουμάκη σήμερα στις 11 το πρωί – Σημείο εκκίνησης ο σταθμός ΗΣΑΠ Πειραιά – -Πανω από 800 άτομα αναμένεται να δώσουν το «παρών» στις έρευνες υπό την καθοδήγηση του ιδιωτικού ντετέκτιβ Γιώργο Τσούκαλη – Ποιες είναι οι κόκκινες «ζώνες» που θα ανιχνευθούν σε Πειραιά και Αθήνα

«Βλέπεις άνθρωπο σαν τον Βαγγέλη να περιπλανιέται; Πάρε αμέσως με το κινητό σου την αστυνομία και δώσε το στίγμα για το πού βρίσκεται. Τα υπόλοιπα είναι καθαρά θέμα τύχης»

«ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!»

«Άγνωστε και πολύ δικέ μας Βαγγέλη, μακάρι αύριο βράδυ να μπορώ να σου γράψω: Καληνύχτα, αγόρι μου, στην αγκαλιά των δικών σου, και καλό ξεκίνημα μιας άλλης ζωής, με τις ίδιες αρχές, την ίδια ευαισθησία, αλλά με περισσότερη δύναμη, αντοχή και γνώση. Η θάλασσα θα έχει πάντα κύματα και φουρτούνες, Βαγγέλη, εμείς όμως, θα κάνουμε γερό το σκαρί μας και θα ταξιδεύουμε χωρίς να χανόμαστε. Καλή αυριανή και καλές ειδήσεις».

«Ευχόμαστε και προσευχόμαστε να βρεθεί το παλικάρι…..που συγκίνησε όλη την Ελλάδα για το ήθος και τον αξιόλογο χαρακτήρα του που φαίνεται από τα μάτια του!!! Η Παναγιά μαζί σου Βαγγέλη και να μας βοηθήσει αύριο να σε βρούμε για να επιστρέψεις στην οικογένειά σου!!!»

«ΑΣ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΣΩΟ!!!!!!!»

«ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΘΗΝΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ!»

Είναι κάποια μόνο από τα ενδεικτικά μηνύματα που κατακλύζουν το Facebook, από ανθρώπους που μπορεί να μη γνωρίζουν το Βαγγέλη Γιακουμάκη αλλά θέλουν να εντοπιστεί και για το λόγο αυτό είναι έτοιμοι και πρόθυμοι να συμπράξουν στις σημερινές έρευνες που ξεκινούν σε λίγη ώρα με αφετηρία το σταθμό ηλεκτρικού στον Πειραιά. Μία πρωτοβουλία των διαδικτυακών φίλων του νεαρού οι οποίοι έχουν ήδη δημιουργήσει λογαριασμό στο Facebook εδώ και μέρες όπου και γίνεται συζήτηση για το θέμα του φοιτητή ενώ εκ παραλλήλου συλλέγονται διαφορετικές πληροφορίες ιδιαιτέρως χρήσιμες για την εξέλιξη της υπόθεσης που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα το πανελλήνιο.

Άνθρωποι που είτε το γνώριζαν είτε όχι αλλά ως φαίνεται έχουν ευαισθητοποιηθεί δίνουν σήμερα το παρόν τους προκειμένου να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια που γίνεται εδώ και μέρες με ένα στόχο, τον εντοπισμό του Βαγγέλη. Η συμμετοχή αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις να ξεπράσει τα 800 άτομα ενώ το συντονισμό έχει αναλάβει ο ιδιωτικός ερευνητής που κατόπιν εντολής της οικογένειας παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή την υπόθεση και ως φαίνεται θέλει και θα αξιοποιήσει όλες τις συγκεντρωμένες μαρτυρίες που έχει στα χέρια του ενώ είναι αν και επιφυλακτικός αποφασισμένος να κάνει ότι περνά από το χέρι του για να βρει απαντήσεις για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Βαγγέλη και φυσικά να διαπιστώσει κατά πόσο όλα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες «κουμπώνουν» στην αρχική του εκτίμηση ότι ο νεαρός φοιτητής κινείται στην Αθήνα και στον Πειραιά. Το σημείο εκκίνησης είναι ο σταθμός του ηλεκτρικού  στον Πειραιά όπου θα συγκεντρωθούν όλοι όσοι θέλουν να συμμετέχουν στην επιχείρηση που θα ξεκινήσει σε λίγο.

Με κεντρικό σύνθημα «Να βρεθεί ο Βαγγέλης, προσπαθούμε και βοηθάμε όλοι», θα κατευθυνθούν σε συγκεκριμένα σημεία  βάση σχεδίου και υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του Γιώργου Τσούκαλη. Το protothema.gr παρουσίασε χθες αποκλειστικά το σχέδιο κίνησης έτσι όπως έχει διαμορφωθεί και βέβαια τα σημεία στα οποία θα γίνουν οι έρευνες σήμερα.

ΟΙ «ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΖΩΝΕΣ» ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ

-ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΛΙΜΑΝΙ)

-ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ (ΜΕΤΡΟ -ΠΛΑΤΕΙΑ, ΨΥΡΡΗ, ΘΗΣΕΙΟ)

-ΠΑΤΗΣΙΑ (ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ)

-3ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΡΕΝΑΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΦΩΣ TO PROTOTHEMA.GR)

-ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ(ΜΕΤΡΟ)

-ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (ΜΕΤΡΟ)

-ΟΜΟΝΟΙΑ (ΜΕΤΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ)

-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (ΜΕΤΡΟ)

-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (ΔΡΟΜΟΙ ΚΛΕΙΔΙΑ ΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΜΟΙ)

-ΑΜΦΙΑΛΗ (ΔΡΟΜΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΜΟΙ)

Leave a Reply