Σήμερα 1 το μεσημέρι ανακοινώνεται και επίσημα ο συνασπισμός Τζημερου Φαήλου που ονομάζεται Δημιουργία Σύμπραξη Πατριωτων

0

Σας προσκαλούμε στην 1η διαδικτυακή συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, στις 13:00, την οποία θα δώσουν οι πρόεδροι της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ, Θάνος Τζήμερος και της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Φαήλος Κρανιδιώτης, με αφορμή τη σύμπραξη των δύο κομμάτων για κοινή εκλογική κάθοδο στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ στο YouTube.

Τα δύο κόμματα διαπίστωσαν απόλυτη ταύτιση απόψεων σε πολλά μείζονος σημασίας πολιτικά θέματα και αποφάσισαν, στις επόμενες εθνικές εκλογές, να συμπράξουν εκλογικά.

Ο συνασπισμός ονομάζεται: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και επικεφαλής είναι ο Θάνος Τζήμερος.

Η σύμπραξη της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ και της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ δεν είναι “πολιτικός γάμος”, καθώς τα δύο κόμματα διατηρούν την αυτοτέλειά τους, την οργανωτική, οικονομική και ιδεολογική τους ανεξαρτησία, ενώ στις θέσεις που διαφέρουν, συνεχίζουν να έχουν το καθένα τη δική του αντίληψη. Όμως, πρόκειται για επουσιώδη θέματα, και, όταν το ‘Εθνος κινδυνεύει με εξάλειψη από τον χάρτη, κανένας Έλληνας δεν έχει την πολυτέλεια να αναλώνεται σε διαξιφισμούς για το “φύλο των αγγέλων”.

Καλούμε όσες πολιτικές δυνάμεις έχουν τους ίδιους στόχους και το ίδιο όραμα, να συμμετάσχουν στον συνασπισμό μας, χωρίς τις αγκυλώσεις της κομματικής γεωγραφίας του παρελθόντος. Η Χώρα πρέπει και μπορεί, όχι μόνο να επιβιώσει, αλλά να ευημερήσει και να διακριθεί!

Leave a Reply