Με Σιδηρόπουλο και… άδειες εξέδρες

0

kypello

Τις περισσότερες πιθανότητες να σφυρίξει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος φαίνεται πως συγκεντρώνει πλέον ο Τάσος Σιδηρόπουλος, παρά τις αρχικές σκέψεις για ορισμό ξένου διαιτητή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Βασίλη Βέργη που μετέδωσε στονΣΠΟΡ FM 94,6 o υφυπουργός αθλητισμού φαίνεται να αλλάζει γνώμη για το θέμα του διαιτητή του τελικού και να είναι θετικός στο να ξεπεράσει την αρχική του θέση, από τη στιγμή που αυτός θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Παρά το γεγονός πως ο Σταύρος Κοντονής έστειλε την προηγούμενη βδομάδα επιστολή στην ΕΠΟ τονίζοντας την ανάγκη για ξένο διαιτητή, δύσκολα θα αρνηθεί την επιλογή του Ροδίτη ρέφερι, από τη στιγμή που η ΕΠΟ αποφάσισε να… θυμηθεί τον κορυφαίο Έλληνα διαιτητή.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος που θα βρίσκεται στα γήπεδα της Γαλλίας στο Euro το καλοκαίρι, είναι ένας διαιτητής ευρείας αποδοχής για τον οποίο δεν έχουν πρόβλημα ΑΕΚ και Ολυμπιακός, η επιλογή στο πρόσωπο του οποίου μοιάζει ικανή να κάμψει τις αντιδράσεις του υφυπουργού.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να ανάψει το πράσινο φως για τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στη σημερινή συνάντηση στο Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Τώρα, όσον αφορά το θέμα των οπαδών, ο υφυπουργός αθλητισμού δεν αλλάζει σε καμία περίπτωση την αρχική του θέση, για διεξαγωγή του τελικού κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτό είναι κάτι που διεμήνυσε στην ΕΠΟ, ξεκαθαρίζοντας πως Ολυμπιακός και ΑΕΚ δεν θα πάρουν εισιτήρια και θα αγωνιστούν στο άδειο από κόσμο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η ΕΠΟ ήθελε να μοιράσει κάποια εισιτήρια, αλλά αυτό είναι απαγορευτικό για τον υφυπουργό που θα επιτρέψει την διεξαγωγή παρουσία μόνο ελαχίστων προσκεκλημένων.

Απάντηση