Σφραγίζεται το ΚΤΕΛ στο Άργος – Δεν είχε άδεια λειτουργίας

0

DSC 7406

Παράνομα, χωρίς άδεια, λειτουργούσαν εδώ και σχεδόν 10 μήνες οι εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου στο Άργος.

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Τάσσου Χειβιδόπουλου, αποφασίστηκε η σφράγισή τους μέχρις ότου η ΚΤΕΛ Α.Ε. εφοδιαστεί την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας.

Με την υπάρχουσα κατάσταση, σε περίπτωση που συνέβαινε κάποιο ατύχημα, μια σειρά από υπηρεσίες και οι υπάλληλοί τους θα ήταν εκτεθειμένοι και υπόλογοι…

Μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου, το ΚΤΕΛ θα πρέπει υποχρεωτικά να απομακρύνει αντικείμενα και αυτοκίνητα από το χώρο της εγκατάστασης, ενώ μέχρι την Κυριακή (αύριο) θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί μπάρες ή κολωνάκια στις εισόδους του χώρου και να αναγράφεται σε πινακίδες η φράση: «Κλειστόν. Σφραγίστηκε από την Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου».

Για την αποσφράγιση της εγκατάστασης, η ΚΤΕΛ Α.Ε. θα πρέπει είτε να εφοδιαστεί με την προβλεπόμενη άδεια λειτουργίας, είτε να δηλώσει υπεύθυνα ότι το ακίνητο έχει αποδοθεί για άλλη χρήση.

Κατά της απόφασης, επιτρέπεται προσφυγή στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης διοίκησης μέσα σε 15 ημέρες από την κοινοποίησή της.

Leave a Reply