«Sex Factor»: Γίνε και εσύ πορνοστάρ, μπορείς !!!!!!!!!

0

«Sex Factor»: Γίνε και εσύ πορνοστάρ, μπορείς

Το ριάλιτι αποτυπώνει την προσπάθεια 16 διαγωνιζόμενων να αντιμετωπίσουν μια σειρά από δοκιμασίες προκειμένου να αποδείξουν το ταλέντο τους στο σεξ. Εκτός από φυσική ομορφιά, φωτογένεια, αντοχή και σεξουαλικές δεξιότητες, οι δημιουργοί του γυρεύουν να βρουν στους πρωταγωνιστές αυτό το κάτι, τον παράγοντα «Χ» που χρειάζεται κάποιος για να μετατραπεί σε σεξουαλική φαντασίωση των απανταχού θεατών του πορνό

Αν το όνειρό σας είναι να γίνετε ο νέος James Deen ή η διάδοχος της Jenna Jameson τα νέα είναι καλά για εσάς. Με τη νέα φιλόδοξη παραγωγή, που λέγεται  “Sex Factor”και πρόκειται για το νέο αμερικανικό ριάλιτι, η βιομηχανία του ερωτικού θεάματος ελπίζει να ανακαλύψει τα επόμενα μεγάλα καυτά ταλέντα της. Οπως, μάλιστα, διαφημίζει στα δεκάδες τρέιλερ που έχουν ήδη κατακλύσει το Διαδίκτυο, το νέο εγχείρημα έχει διπλό ρόλο: εκτός από διασκέδαση προσφέρει και θέσεις εργασίας στη δοκιμαζόμενη από την κρίση νεολαία!

Το ριάλιτι αποτυπώνει την προσπάθεια 16 διαγωνιζόμενων να αντιμετωπίσουν μια σειρά από δοκιμασίες προκειμένου να αποδείξουν το ταλέντο τους στο σεξ. Εκτός από φυσική ομορφιά, φωτογένεια, αντοχή και σεξουαλικές δεξιότητες, οι δημιουργοί του γυρεύουν να βρουν στους πρωταγωνιστές αυτό το κάτι, τον παράγοντα «Χ» που χρειάζεται κάποιος για να μετατραπεί σε σεξουαλική φαντασίωση των απανταχού θεατών του πορνό.


Η πορνοστάρ Belle Knox

Η νέα αμφιλεγόμενη παραγωγή παρακολουθεί οκτώ άνδρες και ισάριθμες γυναίκες να αντιμετωπίζουν δεκάδες σεξουαλικές προκλήσεις τις οποίες το παρόν άρθρο δεν δύναται να περιγράψει: προκλήσεις σε κρεβάτια, γραφεία, τουαλέτες και σε όποιον άλλο χώρο μπορεί κανείς να φανταστεί. Μόνο δύο από τους 16 που επελέγησαν για να συμμετάσχουν θα ανακηρυχθούν, όμως, νικητές, εξασφαλίζοντας 1 εκατ. δολάρια και διετές συμβόλαιο με τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών, τη Wicked Pictures.

Παρά την επιμονή μας, οι παραγωγοί δεν αποκάλυψαν αν υπήρξαν αιτήσεις και από Ελληνες. Μας διαβεβαίωσαν, όμως, ότι δεν βρίσκεται κάποιος συμπατριώτης μας στους 16 φιναλίστ. Επομένως, είτε οι συμπατριώτες μας δεν είναι αρκούντως τολμηροί είτε οι παραγωγοί δεν εντυπωσιάστηκαν από το μεσογειακό ταμπεραμέντο!

Οι ενδιαφερόμενοι δήλωσαν συμμετοχή στέλνοντας φωτογραφικό και κινηματογραφικό υλικό που αναδεικνύει τα φυσικά προσόντα και τις σεξουαλικές δεξιότητές τους. Εξαρχής όμως είχε τεθεί ένας απαράβατος κανόνας, η μη τήρηση του οποίου σήμαινε αυτομάτως αποκλεισμό από τη διαδικασία. Απαγορευόταν ρητώς οποιαδήποτε συμμετοχή των υποψηφίων έστω και σε μία σκηνή ταινίας πορνό.

Τα γυρίσματα θα αρχίσουν στις 6 Δεκεμβρίου στο Σαν Φρανσίσκο και το σόου θα αρχίσει να προβάλλεται διαδικτυακά και από ένα τηλεοπτικό δίκτυο, το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί. Για τη δημιουργία αυτού του ριάλιτι ένωσαν τις δυνάμεις τους κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας του ερωτικού θεάματος. Η απόφαση ελήφθη στην τελετή των βραβείων AVN, τα λεγόμενα «Οσκαρ του πορνό».

4,4 δισ. βίντεο την ημέρα

Δύο είναι, πάντως, τα ερωτήματα που εγείρονται: γιατί δημιουργήθηκε ένα τέτοιου είδους σόου; Ποιοι δηλώνουν συμμετοχή; Η απάντηση είναι απλή: η αγορά της απόλαυσης, όπως την αποκαλούν, ανθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια και ο τζίρος ανέρχεται σε πολλά δισεκατομμύρια. Και οι πορνοστάρ, όμως, κερδίζουν πολλά χρήματα. Για μια ημέρα γυρισμάτων ένας άσημος ηθοποιός σε ταινίες πορνό στις Ηνωμένες Πολιτείες κερδίζει από 500-600 δολάρια, ενώ για γκέι πορνό η αντίστοιχη ταρίφα είναι τριπλάσια. Τα πρωτεία στην παραγωγή πορνογραφικού υλικού τα κρατούν με διαφορά οι ΗΠA, με τη Γερμανία να ακολουθεί. Καθεμία παράγει πάνω από 400 ταινίες πορνό κάθε εβδομάδα. Η XVideos, μία από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες πορνό στον κόσμο, έχει 350 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες, οι οποίοι βλέπουν 4,4 δισεκατομμύρια βίντεο.

 

Leave a Reply