Σε σοβαρή κατάσταση αγοράκι 2,5 χρονών – Έπεσε μέσα σε κανάλι

0

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Ρίο το 2,5 ετών ετών, πιθανότατα βουλγαρικής καταγωγής, το οποίο βρέθηκε σε κανάλι υπό αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες.
Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Βάρδας. Στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του στην Πάτρα. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς έπαθε το παιδάκι.

Σύμφωνα με το ilialive, έπεσε στο αρδευτικό κανάλι στο Καπελέτο, λίγο πριν απο τις πέντε το απόγευμα. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι το παιδί βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειας και μάλλον ξέφυγε απο την προσοχή των γονιών του, δύο εργατών από τη Βουλγαρία.

Πλησίασε στο κανάλι και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο νερό. Οι γονείς του μόλις βρήκαν το μικρό αγόρι στο νερό, σοκαρισμένοι το ανέσυραν και το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας σε κωματώδη κατάσταση.

Οι γιατροί εκεί έκαναν αγώνα για να κρατήσουν το παιδί στη ζωή. Κατάφεραν να επανέλθει και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του.

Πηγή: patrisnews, ilialive

Leave a Reply