Σε ποιες χώρες θα δείτε τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο

0

0ed98e4f22f499d408b53222cbdd898c_XL.jpg,qt=1427192626.pagespeed.ce.0Q7I2qp3jD

Αναμφίβολα οι γυναίκες είναι ωραίες όπου κι αν βρίσκονται. Σε κάποιες χώρες όμως είναι σα να ΄πεσε λίγη παραπάνω… χρυσόσκονη, αφού εκεί οι γυναίκες ξεπερνούν τα όια της ομορφιάς και μοιάζουν σχεδόν σαν άγγελοι. Λογικό να αναρωτιέστε – κυρίως αν είστε άνδρες- ποιες χώρες είναι αυτές.

ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, όπως τις παρουσιάζει το drprem.com.

  • Ουκρανία

ουκρανή

ουκρανή
Γνωστή για τις ωραίες της γυναίκες διαθέτει επιχειρήσεις, όπου κάποιος μπορεί να παραγγείλει… νύφη μέσω email. Η χώρα θεωρείται πραγματικός παράδεισος για κάποιους μοναχικούς άνδρες που αναζητούν εναγωνίως σύντροφο. Τα σημεία όπου μπορεί κανείς πιο έυκολα να θαυμάσει όμορφες γυναίκες είναι το Κίεβο, η Οδησσός και η Ακτή της Μαύρης Θάλασσας.

  • Σουηδία

σουηδέζα

σουηδέζα

Η Βικτόρια Σίλβστεντ

Θεωρείται ότι είναι η χώρα με τους πιο ωραίους άνδρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Οι γυναίκες είναι πραγματικά εκθαμβωτικές. Ψηλές και λυγερόκορμες, ξανθιές, με μπλε μάτια, έξυπνες και φιλικές, αλλά και πολύ μορφωμένες. Ίσως το καλύτερο μέρος για να συναντήσει κανείς και όμορφες και έξυπνες γυναίκες.

  • Ταϊλάνδη

thai

thai

Μπορεί να είναι γνωστή για τα κάλλη της φύσης της, την κουλτούρα και τη φιλοξενία, αλλά φημίζεται εξίσου για τις όμορφες γυναίκες της που είναι ντροπαλές, πολύ φιλικές και ρομαντικές.

  • Βουλγαρία

bulgaria

bulgaria
Αυτή η μικρή χώρα της ανατολικής Ευρώπης είναι η πατρίδα μερικών από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο. Η χώρα αυτή που είναι γεμάτη με μεσαιωνικά κάστρα, ολοζώντανες πόλεις, θέρετρα για σκι και καταπληκτικές παραλίες, η Βουλγαρία έχει και πανέμορφες γυναίκες, ψηλές, με ανοιχτόχρωμα μάτια και σκούρα μαλλιά σε στιλ… Kate Beckinsale.

  • Ρωσία

russia24

russia24

Τα 4000 μίλια που εκτείνονται μεταξύ Μόσχας και Σιβηρίας είναι πατρίδα για κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στον κόσμο που συνήθως είναι και πολύ μορφωμένες.

  • Ολλανδία

ολλανδέζες

ολλανδέζες

Λαός ιδιαίτερα φιλικός και φιλόξενος οι Ολλανδοί, αλλά και πολύ… ψηλός. Το μέσο ύψος των Ολανδέζων είναι περίπου 1,77μ, ενώ έχουν χαρακτηριστεί ως οι πιο φιλικές και φιλόξενες γυναίκες σχεδόν σε όλο τον κόσμο.

  • Λίβανος

λιβανέζα

λιβανέζα

Ο Αραβικός κόσμος και οι ωραίες γυναίκες πάνε χέρι – χέρι

  • Πολωνία

ναταλία

ναταλία

Το μοντέλο Ναταλία Σίβιεκ

Ο Πολωνέζες φημίζονται για την ομορφιά τους, τη χάρη τους και τη θηλυκότητά τους. Εχουν μεγάλη αίσθηση της μόδας και του στυλ, ενώ είναι και πολύ υπερήφανες για την κουλτούρα και τις παραδόσεις τους. Επίσης, φημίζονται για την ειλικρίνειά τους αλλά και για το ότι δεν είναι καθόλου φιλάργυρες.

 

Leave a Reply