Σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να βοηθήσει η βλεφαροπλαστική;  

0

Τι είναι η βλεφαροπλαστική;

Αν ερμηνεύσουμε την παραπάνω λέξη θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η πλαστική των βλεφάρων, η επέμβαση δηλαδή με τη βοήθεια της οποίας δίνεται καλύτερο σχήμα στα βλέφαρα.

Σε τι ωστόσο θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιον μια τέτοια επέμβαση;

Δύο είναι οι βασική λόγοι για τους οποίους κάποιος προχωράει σε μια βλεφαροπλαστική. Ο ένας είναι αισθητικός και ο άλλος λειτουργικός.

Μπορείς να δεις και τους δύο αμέσως παρακάτω.

  1. Καλύτερη όψη

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε για τις σακούλες στα μάτια. Μας κάνουν να φαινόμαστε μεγαλύτεροι την ίδια στιγμή που το βλέμμα μοιάζει να είναι κουρασμένο.

Η βλεφαροπλαστική δίνει μια οριστική λύση στο παραπάνω πρόβλημα, χαρίζοντας πιο ζωντανό και ξεκούραστο βλέμμα, αφαιρώντας τα σημάδια που μεγαλώνουν την ηλικία.

  1. Καλύτερη όραση

Το χαλάρωμα των βλεφάρων είναι δυνατόν να οδηγήσει σε πολλά άμεσα και έμμεσα προβλήματα. Έτσι καθώς τα βλέφαρα χαλαρώνουν τα μάτια κουκουλώνονται περιορίζοντας σε πολλές περιπτώσεις το οπτικό σου πεδίο. Αυτό πέρα από το προφανές πρόβλημα στην όραση στο οποίο σε οδηγεί έχει ένα ακόμα αρνητικό αποτέλεσμα. Έτσι η προσπάθειά σου να διευρύνεις το περιορισμένο οπτικό σου πεδίο είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε πονοκεφάλους.

Τέλος η χαλάρωση των βλεφάρων είναι δυνατόν να δημιουργήσει ερεθισμό στα μάτια εξαιτίας του ιδρώτα που έρχεται ως αποτέλεσμα της επαφής του βλεφάρου με τις βλεφαρίδες.

Η βλεφαροπλαστική δίνει ουσιαστική λύση στα παραπάνω προβλήματα βελτιώνοντας όχι μόνο την όψη σου αλλά και την καθημερινότητά σου.

Πόσο εύκολο είναι να προχωρήσω σε βλεφαροπλαστική στην Αθήνα;

Η βλεφαροπλαστική είναι πλέον μια διαδεδομένη επέμβαση για την οποία χρησιμοποιούνται εξειδικευμένες και σύγχρονες τεχνικές. Πραγματοποιείται από έμπειρους πλαστικούς χειρούργους και διαρκεί μιάμιση με δύο ώρες χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία για τον ασθενή.

Η σχετική αναζήτηση για την Αθήνα θα δώσει αρκετές επιλογές αξιόλογων γιατρών στους οποίους μπορεί κανείς να απευθυνθεί.

Ποιες είναι οι τιμές για τη βλεφαροπλαστική

Όπως ισχύει και για τις περισσότερες πλαστικές επεμβάσεις οι τιμές τα τελευταία χρόνια έχουν πτωτική τάση κάνοντας τη βλεφαροπλαστική μια προσιτή επέμβαση.

Για περισσότερες πληροφορίες ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας βρίσκεται στη διάθεσή σου. Επισκέψου την ιστοσελίδα του και κλείσε ραντεβού σε ένα από τα ιατρεία του σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Μύκονο.

Leave a Reply