Σε Πλειστηριασμό η βίλα του Μάρκου Σεφερλή στη Βούλα

0

Το όνειρο που έγινε… εφιάλτης! Κανείς δεν περίμενε πως η υπερπολυτελέστατη βίλα στη Βούλα που αγόρασε το 2000 ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλσα Μιχαλακοπούλου θα είχε μια τέτοια τραγική κατάληξη.

Ο θυελλώδης έρωτας που έζησε το ζευγάρι για επτά περίπου χρόνια και κατέληξε σε ένα «ματωμένο» διαζύγιο το 2003, είχε ως τίμημα να βρεθεί το συγκεκριμένο οίκημα στο «σφυρί» και μάλιστα τρεις φορές.

Το πρώην ζευγάρι είχε πάρε δάνειο 734.478 ευρώ για να αγοράσει την βίλα αυτή με μηνιαία δόση 5.500 ευρώ. Το 2007 η τράπεζα απέστειλε και στους δυο πρόσκληση αποπληρωμής των οφειλών τους που μέχρι τότε άγγιζαν τα 200.000 ευρώ. Το πρώην ζευγάρι όμως δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον με αποτέλεσμα η τράπεζα να κατάσχει το ακίνητο και να ξεκινήσει τις διαδικασίες του πλείστηριασμού.

Μάλιστα ο Μάρκος το 2006 ξεκίνησε έναν δικαστικό αγώνα και στράφηκε εναντίον της πρώην συζύγου του η οποία, όπως υποστήριζε εκείνος, είχε συμπεριληφθεί ως συνιδιοκτήτρια για φοροτεχνικούς λόγους. Συγκεκριμένα μέσα από την αγωγή που κατέθεσε της ζητούσε τη μεταβίβαση του ποσοστού της. Παρότι η συγκεκριμένη βίλα έχει βγει στον πλειστηριασμό ήδη τρεις φορές η τύχη της πλέον αγνοείται.

Το άλλοτε παλάτι που αποτελούσε ένα πραγματικό κόσμημα για την περιοχή, έχει πλέον μετατραπεί σε… κολαστήριο. Οι γείτονες αναφέρουν πως από την ημέρα που το ερωτευμένο ζευγάρι έδωσε τέλος στον ερωτά του, το σπίτι αυτό… στοίχειωσε. «Μοιάζει να κουβαλά μια κατάρα και κανείς δεν θέλει να μείνει εκεί», αποκαλύπτει κάτοικος της περιοχής.

Αρκεί να περάσει κανείς -απέξω για να καταλάβει πως τα σημάδια εγκατάλειψης της βίλας είναι πέρα για πέρα εμφανή. Οι χώροι δεν αποπνέουν πια την ίδια ζωντάνια και παντού επικρατεί η απόλυτη σιωπή. Οι λογαριασμοί στοιβάζονται στην εξώπορτα, ενώ τα χρώματα στους τοίχους και; τα παράθυρα έχουν πλέον ξεθωριάσει. Τα μπαλκόνια όπου καθόταν το ζευγάρι και απολάμβανε την θέα προς τη θάλασσα έχουν γεμίσει φύλλα και σκόνη, προκαλώντας ένα θλιβερό συναίσθημα σε όποιον τα κοιτάζει. Από την άλλη ο άλλοτε καταπράσινος κήπος με τα ανθισμένα λουλούδια, μοιάζει σαν βομβαρδισμένο τοπίο. Οι σωροί από τα ξερά φύλλα και κλαριά έχουν καλύψει την εντυπωσιακή πισίνα, με το όλο οίκημα να μοιάζει ξεχασμένο από τον Θεό.

youweekly.gr

Απάντηση