Σε κεντρικά ΜΜΕ το Mall της Κορίνθου

0

image

Το νέο mall θα εξυπηρετεί την αγορά της Βορειοανατολικής Πελοποννήσου και αναμένεται να λειτουργήσει σε λίγους μήνες. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η λειτουργία του νέου κέντρου καθυστέρησε περισσότερο από ένα χρόνο καθώς ήταν να λειτουργήσει στο τέλος του 2013, ωστόσο, η κακή συγκυρία έφερε καθυστερήσεις στην επένδυση που εκτιμάται ότι θα κυμανθεί γύρω στα 9-10 εκατ. ευρώ.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μετά την επιτυχία του εμπορικού κέντρου RIVER WEST στα Δυτικά προάστια της Αθήνας, η Viohalco διέκρινε και στην περιοχή της Κορίνθου την ανάγκη για ένα χώρο αγορών και αναψυχής διεθνών προδιαγραφών, που να συγκεντρώνει όλα όσα χρειάζεται σήμερα ο καταναλωτής.

Βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του MARE WEST είναι η προνομιακή του θέση, σε κομβικό σημείο επί της παλαιάς εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου, η οποία επιλέχθηκε ώστε να διασφαλίζει την άριστη προβολή του εμπορικού πάρκου και την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση του επισκέπτη από την Κόρινθο, το Κιάτο, το Λουτράκι και το Άργος.

Το νέο εμπορικό πάρκο φαναμένεται να λειτουργήσει σε μια υπερ-τοπική αγορά με εξαιρετικά δημογραφικά χαρακτηριστικά και υψηλό, σε σχέση με άλλες περιοχές της Ελλάδας, διαθέσιμο εισόδημα. Έχοντας 300 μέτρα μέτωπο στη θάλασσα από τη μία και θέα στο κάστρο της Ακροκορίνθου από την άλλη, το MARE WEST θα φιλοξενήσει τις καλύτερες στο είδος τους αλυσίδες λιανικής καθώς και αναβαθμισμένους χώρους εστίασης και αναψυχής.

Ήδη βαίνουν προς ολοκλήρωση οι συμφωνίες μισθώσεων για το 75% του MARE WEST, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, κάνει το πρώτο της βήμα εκτός Αττικής μισθώνοντας κατάστημα 5.000 τ.μ. στο νέο εμπορικό πάρκο.

 

Leave a Reply