Σε απεργία σήμερα οι δάσκαλοι

0
HǍmӕÊōԑٓǠĉLQԕщS āӊKٍ ʁɠʁȇÇԙͮ(EUROKINISSI-ɏӠׁӉKǓ)(EUROKINISSI-ɏӠׁӉKǓ)

Σε απεργία προχωρούν σήμερα, Δευτέρα, οι εκπαιδευτικοί με τις ομοσπονδίες δασκάλων και καθηγητών (ΔΟΕ και ΟΛΜΕ) να καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:30 το πρωί έξω από το Εφετείο όπου θα εκδικαστεί η έφεση του υπουργείου Παιδείας κατά της απόφασης του πρωτοδικείου που έκρινε παράνομη αλλά όχι καταχρηστική την απεργία-αποχή κατά της αξιολόγησης.

Με 3ωρη στάση στην Αττική από τις 11:30 το πρωί συμμετέχει η ΑΔΕΔΥ, ώστε οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση έξω από το Εφετείο.

Σήμερα στο εφετείο «κληρώνει» για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών
Την τελική δικαστική μάχη θα δώσουν σήμερα το υπουργείο Παιδείας και οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες, με τη σύγκρουση για την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου να κορυφώνεται.

Στο Εφετείο Αθηνών θα δικαστεί η έφεση των ομοσπονδιών στην απόφαση του Πρωτοδικείου να κρίνει την απεργία-αποχή των εκπαιδευτικών παράνομη. Σημειώνεται ότι οι εκπαιδευτικοί με εξώδικο από την έναρξη της σχολικής χρονιάς είχαν γνωστοποιήσει στο υπουργείο Παιδείας ότι προχωρούν σε απεργία-αποχή από τη διαδικασία της αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου.

πηγη

Leave a Reply