Home Επικαιρότητα Σάλος από τα παπούτσια με το Σταυρό στη σόλα

Σάλος από τα παπούτσια με το Σταυρό στη σόλα

0

image

Ακούγεται απίστευτο, ωστόσο η αγορά έχει πλημμυρίσει από παπούτσια που φέρουν στη σόλα τους το σύμβολο του Σταυρού.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Έθνος, δεν πρόκειται για τυχαίο σχήμα ή κάτι που μοιάζει με Σταυρό, αλλά ανάγλυφο το σύμβολο της χριστιανοσύνης.

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος με ανακοίνωσή της ζητά τώρα την άμεση απόσυρση των παπουτσιών αυτών καθώς η χρήση του σχήματος του Τιμίου Σταυρού «συνιστά βεβήλωση, εξύβριση, ασέβεια και προσβολή του Λυτρωτικού Συμβόλου της Ορθοδόξου Πίστεώς μας».

Η Ιερά Σύνοδος εκφράζει επίσης «την δυσφορία, την αντίθεση και τον αποτροπιασμό της για την βέβηλη αυτή ενέργεια, εν όψει μάλιστα της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος και ζητά την απόσυρση του συγκεκριμένου τύπου υποδημάτων από την αγορά».

NO COMMENTS

Leave a ReplyCancel reply

Discover more from eKorinthos

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Exit mobile version