Ροντεο το ΔΣ Κορινθίων. Έφυγε η Συμμαχία Πολιτών αρνούμενη να συζητήσει θεμα με Ενημέρωση λίγη ώρα πριν

1

Για μεθόδευση εκ του πονηρού της Δημοτικής Αρχής κατήγγειλε ο Βασίλης Νανόπουλος αφού ηρθε στις 2 το μεσημέρι ενημερωση λόγια Εκτός ημερησίας σημαντικό θεμα για τα απορρίμματα.
Η Συμμαχία αποχώρησε σε ζητωντας τη στοιχειώδη τήρηση της δεοντολογίας οπως μας ενημέρωσαν γιατί δε μπορούσαν να συζητησουν ένα τόσο κρίσιμο θεμα χωρις να έχουν την κατάλληλη ενημέρωση απο τη Δημοτική Αρχή.
Εμείς θα μας επιτρεψετε να έχουμε στο μυαλό και το επερχόμενο περιφερειακό που για πρώτη φορά συνεδριάζει στην Κόρινθο και με δεδομένο ότι ο Δήμος Κορινθίων είναι πλέον ο μόνος που δεν προχωρά σύμφωνα με το ΣΔΙΤ.
Απο τη μεριά τους οι παρατάξεις Πιέτρη και Πρωτοβουλία έμειναν για να συζητηθεί το θεμα.

1 COMMENT

  1. Η ΜΕΙΖΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ή ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΜΑΛΛΟΝ Ή ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ, Ή ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΝΙΑΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕ, Ή ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ. ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΘΕΣΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΥΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΣΧΑΛΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ.

Leave a Reply