Ρέντη: Έγκλημα πάθους η δολοφονία του 43χρονου – Δράστης και θύμα πάλεψαν

0

Έγκλημα πάθους με παράλληλο συναίσθημα το μίσος! Αυτό βλέπουν οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, στην δολοφονία του 43χρονου άνδρα στου Ρέντη, που αποκαλύφθηκε το Σάββατο.
Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος βρέθηκε σφαγμένος μέσα στο σπίτι του, φέρει πάνω από 17 μαχαιριές, σχεδόν 20 στο σύνολο τους. Αυτό που δείχνει πως ο δολοφόνος τους είχε μίσος και πάθος εναντίον του. Κι αυτό, καθώς εκτιμάται πως το θύμα, πολλές από τις μαχαιριές, τις δέχθηκε, ενώ ήταν ήδη νεκρό.

Πάλη πριν τη στυγερή δολοφονία

Ο 43χρονος, όπως όλα δείχνουν, άνοιξε ο ίδιος την πόρτα στο δολοφόνο του. Και μάλιστα ο δράστης τον βρήκε στην κυριολεξία στον ύπνο, καθώς το έγκλημα διαπράχθηκε 2 με 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου (07.10.2017). Για το λόγο αυτό, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός, φορώντας μόνο το εσώρουχο του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας από την εξερεύνηση του διαμερίσματος κατέληξαν στο συμπέρασμα πως θύμα και δράστης πάλεψαν, πριν ο τελευταίος καταφέρει απανωτές μαχαιριές στο θώρακα και το κεφάλι του άτυχου άνδρα, ο οποίος ποτέ δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές για το παραμικρό.

Τον 43χρονο, ο οποίος είναι οδηγός σε εταιρεία με λάδια, βρήκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο πατριός του, ο οποίος ανησύχησε, καθώς δεν απαντούσε στις συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις που του έκανε.

Το μαχαίρι θα δώσει απαντήσεις

Πλέον, οι έρευνες κινούνται στο συγγενικό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος, καθώς οι αστυνομικοί δεν έχουν κανένα στοιχείο στα χέρια τους.
Ωστόσο, πολύ σύντομα είναι δυνατόν να προκύψουν αποτυπώματα και γενετικό υλικό του δράστη, καθώς δίπλα στο θύμα βρέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε προκειμένου να κατακρεουργήσει τον 43χρονο. Πλέον, το μαχαίρι διερευνάται στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Leave a Reply