Ρέμος και Παντελίδης στη λίστα με τους δημοφιλέστερους του Spotify

0

Ρέμος και Παντελίδης στη λίστα με τους δημοφιλέστερους του Spotify

Arctic Monkeys, Eminem και Coldplay στην κουρφή για το 2014 με βάση τις ακροάσεις

Οι  προτιμήσεις των Ελλήνων χρηστών του Spotify φέρνουν ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες δυο συγκροτήματα. Οι Arctic Monkeys βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων, ενώ οι Coldplay καταλαμβάνουν την  τρίτη θέση. Στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων βρίσκεται ο Eminem, ενώ ο Avicii και ο Calvin Harris βρίσκονται στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα.

Στη λίστα με τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες για το 2014 με βάση τις ακροάσεις, βρίσκονται και δύο Έλληνες καλλιτέχνες. Ο Αντώνης Ρέμος και ο Παντελής Παντελίδης φιγουράρουν ανάμεσα στους 20 πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες όπως τους κατέταξαν οι Ελληνες χρήστες του Spotify, καταλαμβάνοντας την 15η και την 19η θέση αντίστοιχα.

Οι προτιμήσεις των Ελλήνων χρηστών σχετικά με τα πιο δημοφιλή τραγούδια του 2014 φέρνουν στην κορυφή το Happy του Pharrell Williams, ένα κομμάτι που έγινε παγκόσμια επιτυχία και είναι συνολικά το πιο δημοφιλές τραγούδι για το 2014, με περισσότερες από 260 εκατ. ακροάσεις στο Spotify . Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Counting Stars των OneRepublic ενώ η τριάδα κλείνει με το Do I Wanna Know? των Arctic Monkeys. Στις δύο τελευταίες θέσεις της πεντάδας βρίσκονται δύο κομμάτια που μας συντρόφευσαν το φετινό καλοκαίρι.  Το Waves από τον Mr. Probz σε remix του Robin Schulz και το Summer του Calvin Harris που βρίσκονται στην τέταρτη και πέμπτη  θέση αντίστοιχα.

Στη λίστα με τα πέντε κορυφαία άλμπουμ βρίσκεται το X του Ed Sheeran, του κορυφαίου καλλιτέχνη για φέτος στο Spotify. Ακολουθεί το The New Classic από την Iggy Azalea, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται το Girl του Pharrell Williams. Το V από τους Maroon 5 βρίσκεται στην τέταρτη θέση και η πεντάδα κλείνει με το άλμπουμ My Everything της πρωτοεμφανιζόμενης  Ariana Grande.

Παγκοσμίως, Ο Ed Sheeran, ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός είναι ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης  του 2014, με περισσότερα από 860 εκατ. streams σε όλο τον κόσμο. Το άλμπουμ του X που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο είναι επίσης το πιο δημοφιλές στο Spotify με περισσότερα από 430 εκατ. streams.

Η Katy Perry αναδεικνύεται η πιο δημοφιλής γυναίκα καλλιτέχνης για το 2014, λαμβάνοντας τον τίτλο από τη Rihanna που τον κατείχε για δυο συνεχόμενα έτη. Το τραγούδι Dark Horse βρισκόταν για 11 εβδομάδες στην κορυφή του US Top 50 chart του Spotify, το μεγαλύτερο διάστημα από κάθε άλλο κομμάτι κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Οι επισκέπτες του spotify.com/2014 θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για τις μουσικές τάσεις του 2014, ενώ οι χρήστες του Spotify  θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τη δική τους προσωπική κάρτα Year in Music 2014 και να τη μοιραστούν στα social media. Η ιστοσελίδα spotify.com/2014 θα αναγνωρίζει τα πιο αγαπημένα τραγούδια του χρήστη, τους αγαπημένους του καλλιτέχνες καθώς και τις playlists που έχει ακούσει περισσότερο. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν πόσες ώρες άκουσαν μουσική στο Spotify, ποια είδη μουσικής άκουσαν περισσότερο, τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες ανάλογα με την εποχή του χρόνου, καθώς και ποια ήταν η μέρα που άκουσαν περισσότερο μουσική.

Οι λάτρεις της μουσικής που δεν είναι ακόμα χρήστες του Spotify, μπορούν τώρα να επωφεληθούν από τη χριστουγεννιάτικη προσφορά και αγοράζοντας ένα μήνα premium συνδρομής στην τιμή των 6,99 ευρώ να λάβουν άλλους δυο μήνες δωρεάν.

Leave a Reply