QRator: Το νέο social media για αυτούς που θέλουν να μοιραστούν το πάθος τους

0

Qrator-splash

Από τη μία έχεις Facebook και Instagram κι από την άλλη Twitter και LinkedIn. Τι θα έλεγες αν τα είχες όλα αυτά συγκεντρωμένα σε ένα; Πώς; Το QRator είναι το νέο social media που θα σε βοηθήσει να εξελίξεις το χόμπι σου και την δουλειά σου και να την κάνεις αποδοτική και εγκολπώνει εντός του features και επιλογές που έχουν τα παραπάνω social media και ακόμα περισσότερα. Πρόκειται για ένα δίκτυο που συνδυάζει την επαγγελματική με την προσωπική σου πλευρά. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί οι ιδρυτές της πλατφόρμας, προεξάρχοντος του Νικόλα Ιωαννίδη, σκέφτηκαν ότι πλέον ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται να μάθε τι κάνεις και πως το κάνεις, αλλά τους λόγους που το κάνεις. Και για να απαντήσεις στο γιατί δείχνεις όλες σου τις πλευρές.

Ο καθένας μπορεί να φτιάξει στο QRator το δικό του προφίλ στο οποίο μπορεί να ανεβάσει οπτικοακουστικό υλικό σχετικό με το επάγγελμα του ή με το χόμπι του, τον χώρο που το εξασκεί και πληροφορίες που είναι φαινομενικά άσχετες με αυτό, αλλά βοηθούν ώστε να καταλάβει ο άλλος τους λόγους και το όραμα σου. Είναι στην ουσία ένα διαδικτυακό κατάστημα στο οποίο εκθέτεις το προϊόν και την υπηρεσία σου σε πολλούς ανθρώπους.

Το Qrator, η επαναστατική δωρεάν social πλατφόρμα, που συνδέει σε ολόκληρο τον πλανήτη τους δημιουργικούς επαγγελματίες, αλλά και τους ανθρώπους που τους αρέσει η δημιουργικότητα, ξεκίνησε επίσημα το ταξίδι του και το γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι εγκαινίων την Πέμπτη 14 Μαΐου. Το υπέροχο νεοκλασσικό επί της Ηπίτου 8 στην Πλάκα που στεγάζει τα γραφεία του Qrator στην Αθήνα, αλλά και ο πεζόδρομος κατακλύστηκαν από εκπροσώπους της πολιτικής σκηνής, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες αλλά και fashion crowd, που έσπευσαν να συγχαρούν τον εμπνευστή και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Qrator, Νικόλα Ιωαννίδη για την παγκόσμια αυτή ελληνική πρωτοβουλία. Το Launch Party του Qrator τα είχε όλα: εκατοντάδες qrators, art installations διάσπαρτα στα δωμάτια του Qrator House, performances.

1. NIKOLAS IOANNIDIS_DORA BAKOGIANNI

Ο κ. Ιωαννίδης δήλωσε για το QRator: «Με γνώμονα το γεγονός ότι η δημιουργία αποτελεί την κινητήρια δύναμη του αύριο, το Qrator δίνει δωρεάν βήμα στους δημιουργικούς επαγγελματίες να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, ενισχύοντας το ψηφιακό τους αποτύπωμα και άρα το brand τους, με ένα μοναδικό και φιλικό προς το χρήστη τρόπο. Έτσι, αυξάνουν τις ευκαιρίες διάθεσης των προϊόντων ή των υπηρεσιών που προσφέρουν. Πρόκειται για μια παγκόσμια, δημιουργική κοινότητα, που αναζητά δυνατότητες να εκφραστεί και αποτελείται από ένα ευρύ φάσμα ταλαντούχων δημιουργών και το κοινό τους: δημιουργούς που φτιάχνουν ποδήλατα στο Σαν Φρανσίσκο, αρτοποιούς από το Μπρούκλιν, εικονογράφους από το Παρίσι, street artists από την Αθήνα, και πολλούς άλλους».

qrator-omada-1

To Qrator (www.qrator.com) είναι μια νέα, δωρεάν κοινωνική πλατφόρμα branding, που παρέχει στους δημιουργικούς επαγγελματίες –από street artists και baristas μέχρι καλλιτέχνες και σχεδιαστές – τη δυνατότητα να αναπτύξουν το κοινωνικό και επαγγελματικό τους δίκτυο, αυξάνοντας έτσι τις πωλήσεις των αγαθών και των υπηρεσιών τους. Μέσω αυτής της καινοτόμου πλατφόρμας, ο δημιουργός μπορεί να παρουσιάσει τις δημιουργίες του σε ολόκληρο τον κόσμο και να ενισχύει το brand του Το Qrator απευθύνεται σε 3,5 εκατομμύρια ταλαντούχους δημιουργούς και 320 εκατομμύρια ανθρώπων που έχουν πάθος με την δημιουργικότητα και τη καινοτομία, και φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς στην επαγγελματική ανάπτυξη και στα όνειρα του κάθε ανθρώπου να ξεπεράσει τα στενά σύνορα της επικράτειας του.

Όπως μας είπαν ο Νικόλας Ιωαννίδης και οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από αυτή την παγκόσμια πλατφόρμα, στόχος και όραμα τους είναι κάποια στιγμή να μπορούν να προσφέρουν υποστήριξη σε ανθρώπους που έχουν μια ιδέα και τους λείπουν τα μέσα για να την υλοποιήσουν. Πολύ καλό για να είναι αληθινό; Μάλλον πολύ ρεαλιστικό για να ΜΗΝ είναι αληθινό.

 

Leave a Reply