Πως συνδέονται η δική για τη Χρυσή Αυγη με το paintball και τι απάντησε σε ποστ ο Μπουκουρας

0

image

Ένταση προκλήθηκε το πρωί στη συνεδρίαση της δίκης της Χρυσής Αυγής, όταν η συνήγορος του Στάθη Μπούκουρα, η Βάσω Πανταζή, απευθυνόμενη προς το Δικαστήριο, υπέβαλλε ενσταση για τον τρόπο που η πολιτική αγωγή υποβάλλει παραπειςτικές ερωτήσεις με τρόπο που το paintball απο παιχνίδι να μετατραπεί σε δήθεν στρατιωτική εκπαίδευση!!!!!!!

image

Όταν απο συνήγορο της πολιτικής αγωγής ακούστηκε η λέξη ντροπή, για την ενσταση που υποβλήθηκε, η συνήγορος του Σταθη Μπούκουρα, αντέδρασε έντονα, ζήτησε την ανάκληση της λέξης και επακολούθησε διακοπη του δικαστηρίου για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Η συνήγορος του Σταθη Μπούκουρα, επανήλθε μετά την διακοπή με δηλωση της στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: Βάσω Πανταζή (συνήγορος Στ. Μπούκουρα) : «Οι κατηγορούμενοι έχουν δικονομικά δικαιώματα, όταν υποβάλλουμε ενστάσεις δεν είναι δυνατόν να φωνάζουν «ντροπή σας» ….εγώ δεν ντρέπομαι,κάνω τη δουλειά μου. Η ένσταση μου αφορά τον τρόπο που υποβάλλουν συνεχώς την ίδια ερώτηση….είναι παραπειστική. Δείχνουν μια φωτογραφία που παίζουν πέιντμπολ όπου πράγματι είναι με φούμο στα πρόσωπα και στολές παραλλαγής και μιλούν για στρατιωτική εκπαίδευση…».

Με αυτή την αποστροφή της η υπεράσπιση του πρωην βουλευτή, έκλεισε ενα κύκλο παραπειστικων ερωτήσεων για το εν λογω θέμα και διαφάνηκε η σκληρή υπερασπιστική γραμμή που τηρεί ο Μπούκουρας απέναντι στην πολιτική αγωγή.

Το παρον αναδημοσιευεται απο το stoxos.gr

Σε αυτά ο Μπουκουρας απάντησε το παρακατω:

Όταν το paintball έγινε …..στρατιωτική εκπαίδευση και η πολιτική αγωγή προσπάθησε να κανει και παλι το άσπρο μαύρο σε μια δικη, για την οποία ημουν εγώ αυτός που ζήτησε ραδιοτηλεοπτική κάλυψη γιατι δεν είχα τιποτα να κρύψω, φάνηκε για πολλοστή φορά ποιος κανει ουσιαστική υπεράσπιση και ποιοι είναι απόντες, ποιοι υπερασπίζονται την αληθεια και ποιοι λειτουργούν ως “δούρειοι ίπποι”. Έπεται συνέχεια και τότε να δω που θα βρούνε τρύπα να κρυφτούν ορισμένοι…

Το σήριαλ θα έχει πολλά επεισόδια. …

Απάντηση