Δυστυχώς η αθλιότητα στην οποία έχει περιέλθει η Δημοτική Αγορά της Κορίνθου επιστρέφει στην επικαιρότητα. Το τραγικό είναι ότι επιχειρείται μια άνευ προηγουμένου ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ των ευθυνών της Δημοτικής Αρχής με τρομερά ψεύδη που δημοσιεύονται σήμερα. Λοιπόν προς αποκατάσταση της αλήθειας. 

  1. Η Δημοτική Αρχή στην προηγούμενη θητεία της ψήφισε την ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ της Αγοράς, ΑΦΟΥ είχε δαπανήσει χρήματα για την κατασκευή των πεζοδρόμων γύρω της, πράγμα που σήμαινε όλα από την αρχή. 

  2. Παραμονές των εκλογών του 2014 παρουσιάστηκε μια μακέτα από τον κ. Παπακυριάκο την οποία ο κ. Πνευματικός “πούλησε” προεκλογικά και μετά τις εκλογές την ξέχασε στα συρτάρια αφού είχε υφαρπάξει τις όποιες ψήφους από τη δημιουργία εντυπώσεων. 

  3. Σήμερα, μετά από 7 σχεδόν χρόνια εγκατάλειψης της Δημοτικής Αγοράς, οι επικοινωνιακοί μέντορες του κ. Πνευματικού επιχειρούν να βγάλουν την ευθύνη από πάνω του. ΞΕΧΝΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ όμως ότι και αποφάσεις υπάρχουν από το 2008 και πολλά σχετικά άρθρα. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ αυτή τη μεθόδευση και κυρίως οι υπόλοιπες παρατάξεις του Δήμου Κορινθίων. Επισυνάπτω σχετικό άρθρο μου το 2011, τότε που “έμπαιναν οι μπουλντόζες”. Κύριοι, ευτυχώς, ορισμένοι δεν είμαστε λωτοφάγοι : 
    http://vbalafas.blogspot.gr/2011/03/blog-post_21.html