Πως δεν θα πληρώσετε φόρους ως το Μάρτιο – Παράθυρο «ανάσα» στη ρύθμιση οφειλών

0

Κι όμως υπάρχει τρόπος να μην πληρώσετε ούτε ένα ευρώ σε φόρους για τους επόμενους πέντε μήνες και επιπλέον, αν έχετε τη δυνατότητα αποταμίευσης, να μην πληρώσετε ούτε πρόστιμα ούτε και τόκους. Υπάρχουν δύο τρόποι για να αναστείλετε την πληρωμή φόρων ως το Μάρτιο ή τον Απρίλιο.

Πλέον, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, δίνεται η δυνατότητα σε όλους να μην πληρώσουν φόρους που έχουν καταλογιστεί ως την πρώτη Οκτωβρίου και να προχωρήσουν σε ρύθμιση οφειλών που προβλέπει από 72 ως και 100 δόσεις ή αν έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν τα χρήματα που αναλογούν σιγά, σιγά μέχρι τις 3 Απριλίου του 2015 και να εξοφλήσουν εφάπαξ γλιτώνοντας και όλους τους τόκους και όλα τα πρόστιμα που αναλογούν.

Με βάση την απόφαση που λέει ότι στη ρύθμιση μπορούν να ενταχθούν ακόμη και η μη ληξιπρόθεσμες ή όσες γίνουν ληξιπρόθεσμες μετά την πρώτη Οκτωβρίου και ως τις 31 Μαρτίου οφειλές πλέον υπάρχει η δυνατότητα ακόμη και σε όσους χρωστούν αυτή τη στιγμή 4 δόσεις ΕΝΦΙΑ, την τελευταία δόση του φόρου εισοδήματος, της έκτακτης εισφοράς ή του τέλους επιτηδεύματος, να πληρώσουν είτε εφάπαξ όλα τα ποσά ως τις 3 Απριλίου, είτε να ενταχθούν στη ρύθμιση για την τμηματική εξόφληση όλων των οφειλών τους.

Καλό θα είναι πάντως να συμβουλευτείτε τον φοροτεχνικό σας για να δείτε εάν μπορείτε και πρέπει να ακολουθήσετε την παραπάνω τακτική…

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα από τον Ελεύθερο Τύπο:

1

Πως δεν θα πληρώσετε φόρους ως το Μάρτιο – Παράθυρο «ανάσα» στη ρύθμιση οφειλών

Leave a Reply