Ψυχή, λεβεντιά, θρύλος

0

Ποιος βαθμός και ποια ισοπαλία; Τι συζητάμε τώρα; Τι κουβέντα μπορούμε να κάνουμε, μετά από αυτή την εμφάνιση των πρωταθλητών Ελλάδας! Φυσικά και το 0- 0 παίζει ρόλο, αλλά και 0-1 να ήταν, τα ίδια θα έγραφα. Πιστέψτε με. Μια ιστορική βραδιά!

Η Μπαρτσελόνα δεν ήρθε για να αστειευτεί. Πολύ τυχεροί όσοι βρέθηκαν τούτο το βράδυ στο φαληρικό γήπεδο. Θα ‘χουν να το λένε. Είδαν την ομάδα τους να μη χάνει από την «ποδοσφαιρική μηχανή» της Καταλονίας. Είδαν τους παίκτες του να αφήνουν στο χορτάρι την ψυχή τους.

Και τι θέλει στην τελική ο κόσμος του Ολυμπιακού; Αυτό ακριβώς. Ένας κανονικός Ολυμπιακός αυτό που θέλει μόνο από την ομάδα του, είναι να «πεθάνει» στο γήπεδο. Κι αν είναι καλύτερος ο αντίπαλος ας κερδίσει. Όταν όμως αυτή η ομάδα «πεθαίνει», ο αντίπαλος δεν κερδίζει όπως είδατε, ακόμη κι αν είναι η Μπαρτσελόνα των παικταράδων.

Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΥΛΗΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ

Πολλή μεγάλη νίκη για την επόμενη μέρα. Όχι για τη μέρα του αποτελέσματος. Θα μπορούν να πάνε στου Ρέντη και να κοιτάξει ο ένας τον άλλο με χαμόγελο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Οι ομάδες ξέρετε, δεν είναι τα 90- 95 λεπτά που τις βλέπετε. Δυστυχώς, από αυτά κρίνονται. Μια ομάδα είναι η κάθε μέρα της. Τα αποδυτήρια της. Οι χαζομαρίτσες που θα πει ο ένας στον άλλο

πηγη

Leave a Reply