Ψηφίζουμε τον αθλητή του Ποσειδώνα Α. Μέρλο για αθλητή της χρονιας

0

Ο πρωταθλητής του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου στο άλμα εις Ύψος Αντώνης Μέρλος κατέκτησε πολλούς τίτλους κατά τη διάρκεια του 2015. Αγωνίστηκε με τη Εθνική ομάδα της Ελλάδας στη Γεωργία στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας κατακτώντας το Χάλκινο μετάλλιο με επίδοση 2.06μ , επίσης συμμετείχε στη Κωνσταντινούπολη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών παίρνοντας την 5η θέση για την Ελλάδα.

image

Ο Πρωταθλητής του Συλλόγου μας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλλά μετάλλιο κατέκτησε και στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα. Φέτος οι στόχοι είναι υψηλοί αλλά πάνω από όλα εμείς στον Ποσειδώνα θέλουμε οι αθλητές μας να έχουν πρώτα από όλα την υγεία τους και με την καθοδήγηση των προπονητών μας και των υπεύθυνων του τμήματος στίβου ελπίζουμε και αγωνιζόμαστε να ξεπερνούμε κάθε φορά τον εαυτό μας.

image

Ο Αντώνης είναι υποψήφιος ανάμεσα σε τέσσερις αθλητές από την Ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ για Καλύτερος Αθλητής της Χρονιάς 2015. Ψήφισε και εσύ το αθλητή από τον τόπο μας να αναδειχτεί ο καλύτερος της χρονιάς στο link που ακολουθεί:
http://www.segas.gr/index.php/el/2015-best-athlete

Leave a Reply