Η πρώτη αφιέρωση του Ρέμου στην κόρη του

0

Η πρώτη αφιέρωση του Ρέμου στην κόρη του

Ο καλλιτέχνης έκανε τις πρώτες πρωινές ώρες την πρώτη του αφιέρωση στην κόρη του που ήρθε στον κόσμο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Ερωτευμένο… επί δύο βρήκε ο φετινός Άγιος Βαλεντίνος τον Αντώνη Ρέμος, μιας και δεν γιορτάζει μόνο τον έρωτά του με την εδώ και 4 χρόνια αγαπημένη του, αλλά έγινε και μπαμπάς. Ο καλλιτέχνης εδώ και λίγες ώρες, κρατάει στην αγκαλιά του την κόρη του, καρπό του έρωτά του με την Υβόννη Μπόσνιακ και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, ο Αντώνης Ρέμος, που εμφανίστηκε κανονικά στη σκηνή του Διογένη, – αν και η σύντροφός του είχε ήδη μπει σε γνωστό μαιευτήριο στη Συγγρού-, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του.

«Επιτέλους! Θα νιώσω αυτό το θαύμα! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και για την εκτίμηση που μου δείχνετε. Δεν ξέρω πώς θα νιώσω και οι πιο πολλοί εδώ μέσα μπορεί να μην έχετε παιδιά, αλλά όπως λένε και οι Κινέζοι φιλόσοφοι ‘όποιος δεν έχει παιδιά χαίρεται και όποιος έχει τα χαίρεται’. Εγώ περνάω στη δεύτερη φάση τώρα. Για αυτό λοιπόν, αυτό το τραγούδι θα το αφιερώσω εδώ δίπλα σε ένα δωμάτιο, μήπως βγει πιο γρήγορα, μήπως το προλάβω», είπε ο καλλιτέχνης και άρχισε να τραγουδάει το «Απόψε» του Γιάννη Πάριου, με το κοινό του νυχτερινού κέντρου να τον καταχειροκροτεί.

Να σημειωθεί ότι η μικρή θα πάρει το όνομα Έλενα, το όνομα της μητέρας του Αντώνη Ρέμου.

Leave a Reply