Πρόσκληση στην εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος “Ρώτα έναν Οικονομολόγο”

0

Η ομάδα του E square Project σας προσκαλεί στην εκδήλωση έναρξης και παρουσίασης του προγράμματος “Ρώτα έναν Οικονομολόγο” την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 και ώρες 20:00 – 20:30 η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Κατά την διάρκεια της σύντομης παρουσίασης θα γνωρίσετε τον οργανισμό μας, τους στόχους μας και την ιδέα πίσω από το πρόγραμμα “Ρώτα έναν Οικονομολόγο”. Μπορείτε να διαβάσετε για το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα μας esproject.gr/ask.

Για να δηλώσετε συμμετοχή και να λάβετε τους κωδικούς σύνδεσης εγγραφείτε στην φόρμα εδώ.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα

Το “Ρώτα έναν οικονομολόγο” θα φέρει για πρώτη φορά σε επαφή κορυφαία άτομα του χώρου της οικονομίας με το κοινό σε ίσους όρους. Οι ειδικοί δέχονται ερωτήσεις απευθείας από το κοινό σε μια διαδραστική συζήτηση πάνω σε επίκαιρα θέματα.

Το Ρώτα ένα Οικονομολόγο υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης το E square Project.

Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 12εκ, χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow. Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.activecitizensfund.gr.

Σας περιμένουμε!

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του E square Project

Leave a Reply