Προσφέρθηκε να κάνει στοματικό έρωτα σε αστυνομικούς για να μην της κόψουν κλήση

0

tsimpoyki

Μία οδηγός μηχανής βρέθηκε κατηγορούμενη σε αμερικανικό δικαστήριο, μετά την πρόταση της να κάνει σεξουαλικό τρίο με τους αστυνομικούς που την σταμάτησαν για να την γράψουν για τροχαίες παραβάσεις στις οποίες είχε υποπέσει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του σάιτ, Smoking Gun, η 24χρονη Arielle Engert διατάχθηκε από δύο αστυνομικούς να σταματήσει την μηχανή της.

facebook_1.JPG

Οι άνδρες της αστυνομίας, αφού της έκαναν αλκοοτεστ και ναρκοτέστ, διαπίστωσαν ότι είχε πιεί και είχε κάνει χρήση κοκαΐνης και ινδικής κάναβης.

Οι αστυνομικοί της Pinellas County στην Florida των ΗΠΑ, αναγκάστηκαν εκτός από την κλήση που τις έκοψαν, να την οδηγήσουν και στην φυλακή, αφού όπως υποστηρίζουν τους ζήτησε να κάνουν ερωτικό τρίο, με αντάλλαγμα να μην την γράψουν.

24xronh_2.JPG

Όπως αναφέρει το Smoking Gun, σύμφωνα με την κλήση, η 24χρονη ζήτησε από αυτούς να την αφήσουν να τους κάνει στοματικό έρωτα καθώς και άλλες σεξουαλικές πράξεις, για να μην της κόψουν κλήση.

klhsh_1.JPG

Μάλιστα η Engert επανέλαβε την πρότασή της στους Obed Munoz και Eric Biddle, όταν ανακάλυψαν την χρήση ναρκωτικών που είχε κάνει.

Τώρα η Engert κατηγορείται για οδήγημα υπό την επήρεια αλκοόλ, κατοχή ναρκωτικών και απόπειρα δωροδοκίας.

24xronh_1.JPG

Η 24χρονη αφέθηκε ελεύθερη αφού πλήρωσε 5.100 δολάρια.

Απάντηση