ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΛΙ Η MADONNA -ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΛΜΠΟΥΜ

0

imageΕίτε πρόκειται για μία μεγάλη γκάφα, είτε απλά για μία ακόμη επίδειξη της στρατηγικής που τόσο καλά ξέρει να εφαρμόζει η Madonna- της πρόκλησης- το γεγονός παραμένει ίδιο. Η ιέρεια της ποπ προκάλεσε ξανά αίσθηση.
Βέβαια, όπως άλλωστε συμβαίνει συχνά στην περίπτωσή της, τα σχόλια για την τελευταία της κίνηση ήταν ιδιαίτερα επικριτικά. Η Madonna δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και Νέλσον Μαντέλα επεξεργασμένες έτσι, ώστε να μοιάζουν με το πώς έχει ποζάρει η ίδια για το εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ, το Rebel Heart.
Οι περισσότεροι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θεώρησαν ότι με αυτή την κίνηση η Madonna προσέβαλε τις δύο νέες προσωπικότητες, που απεικονίζονταν με μαύρο κορδόνι στο πρόσωπο. «Αυτή η επαναστατική καρδιά είχε ένα όνειρο», έγραψε όταν δημοσίευσε τη φωτογραφία του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, χρησιμοποιώντας τον τίτλο του άλμπουμ της. «Αυτή η επαναστατική καρδιά πολέμησε για την ελευθερία», ήταν το σχόλιό της στη φωτογραφία του Νέλσον Μαντέλα.
Μετά όμως από τις αντιδράσεις, η Madonna αναγκάστηκε να κάνει διευκρινιστική δήλωση, στην οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν συγκρίνει τον εαυτό της με αυτές τις προσωπικότητες και ότι αυτό που έκανε δεν είναι εγκληματικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό.

Leave a Reply