Πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 2-4-2015

0

kairosΗλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες το πρωί στο Αιγαίο, με λίγες τοπικές βροχές στα ανατολικά, περιμένουμε την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015.

Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 18 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν ενώ στα βορειοδυτικά θα στραφούν σε νότιους μέτριους. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν και το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς μέτριους.

 

http://www.meteo.gr/meteoplus/index.cfm

Leave a Reply