Πρόεδρος Χώρας Γορτυνίας στη ΔΡΤ: “Πάνω στα νεύρα σου εκείνη την ώρα και την αναμπουμπούλα δεν ξέρεις τι ακριβώς λες”

0

Ο πρόεδρος του χωριού Χώρα κ.Δημητρακόπουλος μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιατάκο, αναφορικά με τις χτεσινές του δηλώσεις, πως του ζητήθηκε πολιτικό μέσο για να στείλει πυροσβεστικό όχημα στο χωριό του.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

“Έχει καεί και το δικό μου σπίτι. Δεν έχω καταγγείλει κανέναν, ούτε άτομο ούτε υπηρεσία. Απλώς την ημέρα που καιγόμουν δεν παρουσιάστηκε κανένας υπεύθυνος ούτε κανένα ΜΜΕ. Μας άφησαν στο έλεος του θεού όλοι μικροί και μεγάλοι”, δήλωσε, ενώ ερωτηθείς για το εάν έχει δεχτεί τηλεφωνήματα και πιέσεις μετά από αυτή του την δήλωση, συμπλήρωσε: “Κανένας δεν με έχει πάρει τηλέφωνο να με απειλήσει. Έχει γίνει λάθος τοποθέτηση ονόματος. Έγινε λάθος το νούμερο. Νόμιζα, πως ήταν το άτομο που είπα. Εγώ την πυροσβεστική ήθελα να πάρω, όχι την αστυνομία. Έγινε λάθος, δεν έγινε επί σκοπού τίποτα.

Παράλληλα ανέφερε: “Πάνω στα νεύρα σου εκείνη την ώρα και την αναμπουμπούλα δεν ξέρεις τι ακριβώς λες. Με ρώτησαν, αν υπάρχει πολιτικό μέσα. Το όνομα ήταν λάθος. Δέχτηκα εκατό τηλέφωνα. Νόμιζα, πως το όνομα αυτό ήταν της πυροσβεστικής. Δικό μου λάθος”.

*Να σημειωθεί πως αυτή την ώρα ο πρόεδρος δίνει κατάθεση, μετά τις δηλώσεις του που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Ακούστε αναλυτικά τα όσα είπε:

Απάντηση